Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA LIGU NACIJA

FOTO Vatreni se okupili u Zagrebu: Dočekao ih je ozbiljni izbornik Zlatko Dalić

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmica Lige nacija
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/26
30.05.2022.
u 15:45

Tradicionalno, vatreni su se okupili u hotelu Sheraton, a od najzvučnijih imena, moglo se vidjeti Matea Kovačića, Marcela Brozovića i Lovre Majera, ali bilo je i podosta drugih momaka čije su karijere na zavidnoj razini, posebno u netom završenoj sezoni.

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u Zagrebu ususret utakmicama Lige nacija, njih čak četiri od 3. lipnja do 10. lipnja. Izbornik Zlatko Dalić naglasio je da to nije nimalo lako jer su igrači umorni, no da je tako svima i da će morati eksperimentirati kako ne bi došlo do umora ili ozljeda.

Naime, vatreni 3. lipnja na Gradskom vrtu u Osijeku igraju protiv Austrije, zatim 6. lipnja na Poljudu u Splitu protiv Francuske, a potom slijede gostovanja protiv Danske u Kopenhagenu 10. lipnja i protiv Francuske u Parizu 13. lipnja. Riječ je o susretima Lige nacija i svi počinju u 20:45.

Tradicionalno, vatreni su se okupili u hotelu Sheraton, a od najzvučnijih imena, moglo se vidjeti Matea Kovačića, Marcela Brozovića i Lovre Majera, ali bilo je i podosta drugih momaka čije su karijere na zavidnoj razini, posebno u netom završenoj sezoni.

Primjerice, Ante Budimir je bio stroj za pogotke u završnici LaLige, a Borna Sosa može birati u kojem će klubu nastaviti karijeru. Uz to, pomogao je spasiti Stuttgart od ispadanja iz Bundeslige.

30.05.2022., Zagreb - Hotel Sheraton, okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmica Lige nacija. Marcelo Brozovic Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Za akciju je pozvano 35 igrača, a među njima nema, primjerice, Brune Petkovića. Dinamovac čak nije dobio ni pretpoziv. A od novih lica treba izdvojiti Petra Musu, koji se nažalost razbolio, Josipa Šutala, Martina Erlića, Nediljka Labrovića, Marija Vuškovića i Filipa Krovinovića. Zbog ozljede ili bolesti osim Muse, otpali su Ivan Perišić i Marko Livaja, no nije poznato hoće li hajdukov as biti odustan samo jednu ili više utakmica.

Što se Luke Modrića tiče, dolazi ovih dana na okupljanje i bit će na raspolaganju izborniku.

>>> Luka Modrić iz Pariza ekskluzivno za Večernji list

Komentara 2

CR
crni77777777
20:18 30.05.2022.

bojim se da ne budu 4 poraza u 10 dana,već se traže izgovori,stavi vlasića i sve dobivamo cak i francuze

RA
radolizem
16:39 30.05.2022.

Oni koji manje igraju sad imaju priliku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije