Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAD SVIH HRVATSKA

FOTO Javio se Modrić, na Instagramu poručio: Ponosan sam na ovu momčad

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS
1/3
02.12.2022.
u 14:21

Nakon što su izborili osminu finala, među vatrenima, ali i u zemlji, vlada odlična atmosfera. Nadamo se nekom novom uspjehu, baš i kao naš kapetan.

Hrvatska reprezentacija odigrala je neodlučeno (0:0) protiv Belgije u ključnoj utakmici grupne faze na Svjetskom prvenstvu. Osigurala je time osminu finala natjecanja, gdje će igrati protiv Japana. Na Instagramu se javio i kapetan vatrenih Luka Modrić.

>> Specijalna SP emisija: Dalić je plakao zbog te slike, pogledajte ovu naslovnicu, to je slika Hrvatske. Moramo popraviti samo jedno

Objavio je sliku svojeg veselja nakon posljednjeg zvižduka u Dohi i poslao poruku navijačima.

"Ponosan sam na ovu momčad i sretan što smo u idućoj rundi natjecanja. Idemo dalje. Iznad svih Hrvatska!" napisao je.

Hrvatska će protiv Japanaca igrati u ponedjeljak s početkom u 16 sati. Nastup u skupini hrvatski reprezentativci okončali su kao drugoplasirani s pet bodova, dva manje od Maroka. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

LP
ljerka.p2911
14:39 02.12.2022.

Pogledajte ovu sliku! Rika malog lava, najvećeg Hrvatskog srca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije