Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKAKU SLOMLJEN

Belgijac kojeg je Gvardiol 'spremio u džep' otkazao godišnji i odmah se vratio u klub

QAT, FIFA WM 2022, Kroatien vs Belgien
Foto: EXPA/ laPresse/ Ferrari Fabio
1/3
02.12.2022.
u 13:44

Već bi za tri dana mogao biti na treningu kako bi se vratio u formu jer želi igrati važnu ulogu u Interu nakon povratka ligaškog nogometa. Fokus mu je sada na drugom dijelu sezone.

Romelu Lukaku je slomljen nakon ispadanja Belgije sa Svjetskog prvenstva u Kataru. Napadač je otkazao svoj godišnji odmor kako bi se odmah vratio u talijanski Inter. Robusni 29-godišnji nije dobro nastupio protiv Hrvatske, jer je promašio čak četiri velike prilike.

>> VIDEO: Legenda hrvatskog i belgijskog nogometa Branko Strupar najavljuje utakmicu Belgije i Hrvatske

Kako javlja Gazzetta dello Sport, Lukaku se vraća u klub prije nego što je bilo planirano kako bi se počeo pripremati za drugi dio sezone. Već bi tako za tri dana mogao biti na treningu u Milanu. 

Lukaku se očajnički želi vratiti u punu kondiciju te igrati važnu ulogu za Inter u nasatavku prvenstva. Njegov povratak među Nerazzurre prvotno je bio odgođen zbog ozljede tetive pa se igrač želi oporaviti u nadolazećim mjesecima.

Komentara 13

Avatar links
links
15:13 02.12.2022.

Gvardiol je top ali samo sreća nas je spasila..pa čovjek je fulao 3 puta prazan gol... o čemu vi drobite?

PR
prajdali100
14:11 02.12.2022.

Mogu li biti toliko iskren i primjetiti da Lukakua nitko nije stavio u džep.Naprotiv,da je u formi ovaj nas je lik mogao masakrirati.Imali smo na kraju puno,puno sreće.

ED
edgar2
14:21 02.12.2022.

U 2. minuti nadokane kada je već "umorni" Gvardiol reagirao brže i smirenije od iskusnog i odmornijeg napadača Lukaku-a, najbolje se vidi o koliko kvalitetnom stoperu se ovdje radi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije