Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDNI DVOBOJ

Srbija u problemu: Prvotimac im otpao uoči večerašnje ključne utakmice?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Serbia Press Conference
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/3
02.12.2022.
u 13:25

Izašao je iz igre u prošlom kolu i vjerojatno neće biti spreman za danas. U početnu bi postavu mogao tako upasti Stefan Mitrović, koji je Veljkovića zamijenio i protiv Kameruna.

Reprezentacija Srbije večeras igra ključnu utakmicu grupne faze na Svjetskom prvenstvu. Nakon što su izgubili od Brazila (2:0) i remizirali s Kameruncima (3:3) te imaju samo jedan bod, još mogu proći skupinu ako slave nad Švicarcima (20 sati). Treba im i pomoć Brazilaca, koji protiv Kameruna ipak neće istrčati u najboljem sastavu.

A čini se da najbolji sastav na teren neće moći poslati ni srpski izbornik Dragan Stojković. Naime, prema pisanju Sportkluba, u prvih 11 najvjerojatnije neće biti standardnog stopera Miloša Veljkovića, koji je zbog ozljede izašao iz igre u prošlom kolu. 


Priliku s klupe čekaju Stefan Mitrović, Srđan Babić i mladi Strahinja Eraković. Izvjesno je da će zaigrati Mitrović, koji ga je bio zamijenio u toj utakmici protiv Kameruna.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Standings provided by Sofascore

Komentara 16

DU
Deleted user
18:56 02.12.2022.

Vl, jeli vam možda nešto sumnjivo s ocjenjivanjem komentara?

Avatar Zubatac
Zubatac
15:04 02.12.2022.

Srbiji želimo sve najgore, pozdrav iz Hrvatske.

DU
Deleted user
14:08 02.12.2022.

Bit će zanimljiva utakmica Srbija protiv kosovskih orlova repriza bitke na Kosovu polju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije