Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

Englezi kakve inače ne viđamo, evo kako njihova zvijezda hvali Hrvatsku

Reuters
13.06.2021.
u 17:38

- Sretan sam što sam igrao u prvih 11 i što sam donio pobjedu Engleskoj.

Engleski napadač Harry Kane nije se upisao u strijelce protiv Hrvatske, ali to mu nimalo ne smeta jer njegova reprezentacija slavila je 1:0 protiv Hrvatske na otvaranju Europskog prvenstva.

- Hrvatska je težak protivnik, jedan od najtežih i zato smo posebno sretni što smo uspjeli pobijediti. Sad idemo dalje prema našem cilju - izjavio ja Harry Kane.

Svjestan je koliko su ta prva tri boda važna za ostatak turnira, za podizanje samopouzdanja. Baš kao i Raheem Sterling, strijelac pobjedničkog pogotka.

- Sretan sam što sam igrao u prvih 11 i što sam donio pobjedu Engleskoj. Rodio sam se u blizini Wembleyja i rekao sam si da ako zaigram na njemu u dresu reprezentacije, moram zabiti. To sam uspio. Nisam bio dobar tijekom sezone u klubu, ali sam se danas trudio i isplatilo se - kazao je Sterling.

U istupu nisu djelovali kao inače, samodopadno ili bahato. Bili su skromni, sretni zbog teško ostvarene pobjede i s pogledom prema naprijed.

Komentara 2

ZA
Zagreb2711
07:13 14.06.2021.

Kad bi decki malo vise trcali a ne hodali, mozda bi I rezultat bio puno bolji

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
17:54 13.06.2021.

Kaze ipak je natjero hrvate da klece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije