Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak prvaka europe

Engleska zvijezda: Modrić me šokirao u Londonu, a uvijek mi je bio uzor

FILE PHOTO: World Cup Qualifiers Europe - Group I - England v San Marino
Foto: Adam Davy/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
12.06.2021.
u 11:10

- Razgovarao sam s Mateom Kovačićem prije prve utakmice i pitao bih li mogao kasnije dobiti njegovu majicu. Dobio sam ga, a u drugoj utakmici on je tražio moju, kaže Mount.

Mlada zvijezda Engleske i Chelseaja, Mason Mount, s kojom će se hrvatska reprezentacija sučeliti u nedjelju u 15 sati na Euru, otkrio je kako mu je naš veznjak Luka Modrić idol. A nedavno su se sučelili i u okršaju Reala i londonskog kluba u polufinalu Lige prvaka.

- Modrić je uvijek bio igrač koji mi je bio uzor. Otkako je stigao u Premiership, stalno sam pratio njegove igre i poteze. Kad smo igrali protiv Reala, bilo mi je malo čudno jer sam toliko puta gledao njegove utakmice tako da sam čak znao unaprijed što će napraviti. - kazao je Mount za Sky Sports i dodao:

- Iskustvo igranja protiv Luke pomaže jer želite poput njega igrati velike utakmice i naučiti kako podnijeti pritisak. Ove dvije utakmice protiv Reala su mi puno pomogle.

Zanimljivo kako je Mount iz Madrida kući ponio Lukin dres dok je u uzvratu hrvatski kapetan tražio njegov.

- Razgovarao sam s Mateom Kovačićem prije prve utakmice i pitao bih li mogao kasnije dobiti njegovu majicu. Dobio sam ga, a u drugoj utakmici on je tražio moju. Čestitao mi je i rekao da mi želi puno sreće u predstojećim igrama. Bilo je sjajno razgovarati s njim, a kad sam čuo da želi baš moj dres, nisam mogao vjerovati. Bio sam šokiran. Imati Lukin dres je posebna stvar. Čuvam ga kod kuće skupa s još nekoliko dresova koji su mi zbog nekih razloga posebni - zaključio je Mount.

Video: Hrvati i ostali Slaveni neće kleknuti, ali Englezi nisu sami! Evo tko će klečati na Euru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije