Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golema tuga

Eduarda shrvala potresna vijest: Samo da je obiteljima snage

Eduardo da Silva
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
08.02.2019.
u 18:58

Kamp u kojem su mladi nogometaši stradali je otvoren prije samo dva mjeseca

Eduarda da Silvu također je duboko potresla vijest o pogibiji deset mladih nogometaša u trening kampu Flamenga u petak ujutro. Nekadašnji je hrvatski reprezentativac izrazio sućut na svom profilu na Instagramu, a uz grb kluba je napisao sljedeće rečenice:

- Tužan trenutak u povijesti nogometa. Žalim u jeku ove tragedije zbog kluba u kojem sam bio dobrodošao i za mladim ljudima čiji su snovi prekinuti. Želim obiteljima i djelatnicima kluba svu snagu - napisao je da Silva, koji je dres Flamenga nosio 2014. i 2015. godine. 

Podsjetimo, uz deset mladih nogometaša, najmanje su još tri osobe ozlijeđene u požaru koji je u petak izbio u trening kampu Flamenga u Rio de Janeiru. Kamp je proširen i otvoren prije svega dva mjeseca. 

Dosad je identificirano osmero stradalih mladića: Arthur Vinicius (14), Athila Passion (14), Bernardo Pisetta (15), Christian Esmério (15), Jorge Eduardo (15), Pablo Henrique (14), Samuel Thomas Rosa (15) i Vitor Isaías (14).

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije