Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U RUKOMETU

Drago Vuković javio najnovije vijesti o Martinoviću: Nije dobro...

2021 IHF Handball World Championship - Main Round Group 2 - Croatia v Bahrain
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.01.2021.
u 17:22

Stoji i dalje informacija iz reprezentacije da će Martinović biti spreman za utakmicu pa se uzdamo u to da nam neće nedostajati ovaj sjajni, sjajni igrač koji se isprofilirao u jednoga od najsigurnijih i najsrčanijih igrača naše reprezentacije.

Hrvatska igra svoju ključnu utakmicu na ovome svjetskom rukometnom prvenstvu u Egiptu, protiv Argentine, a prije toga se dogodio nenadan problem. Petorica naših igrača požalila su se na crijevnu virozu, a među njima su najpogođeniji bili kapetan Domagoj Duvnjak i Ivan Martinović.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivica Obrvan

Kako je u uvodnoj emisiji na RTL-u pred utakmicu s Argentinom javio naš legendarni rukometaš Drago Vuković danas se dopisivao s našim desnim bekom Ivanom Martinovićem, a prema Draginim riječima:

- Rekao je da je bolje, nešto bolje, ali da praktički ne izlazi iz WC-a,  što nije baš najbolje - potvrdio je u eteru.

I Metličić se uključio u raspravu i rekao da je i sam za vrijeme reprezentativne karijere osjetio iste probleme baš u Egiptu i da nije ugodno. Dapače, da ga je to nekoliko dana zarobilo u sobi i da je bio potpuno isrpljen i dehidriran, ali da se nada kako se to neće dogoditi našim dečkima sada. 

Šprem je dodao kako to nije toliko neuobičajeno za zemlje poput Egipta, a i liječnik reprezentacije Kukin je potvrdio kako je vjerojatnost za crijevnu virozu velika iz više razloga, neobične i upitne pripreme i posluge hrane igračima i neprilagođenosti nas na njihovu prehranu. 

Ipak, stoji i dalje informacija iz reprezentacije da će Martinović biti spreman za utakmicu pa se uzdamo u to da nam neće nedostajati ovaj sjajni, sjajni igrač koji se isprofilirao u jednoga od najsigurnijih i najsrčanijih igrača naše reprezentacije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije