Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ SUMNJIVOSTI

Dio navijača nezadovoljan, FIFA jasna: Na SP-u u Kataru nije bilo namještanja utakmica

FIFA World Cup Qatar 2022 - FIFA Press Conference
Foto: GARETH BUMSTEAD/REUTERS
1/3
23.12.2022.
u 18:30

Analizirana su legalna tržišta klađenja, provedene su brojne istrage u više jurisdikcija i pregledan je nadzor na mjestima natjecanja kako bi se spriječio bilo kakav pokušaj manipulacija utakmica.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je objavila kako na Svjetskom prvenstvu u Kataru nisu pronađene naznake "manipulacija" ili nepravilnosti na utakmicama. FIFA-ina Radna skupina za integritet je pažljivo analizirala 64 utamice odigrane na World Cupu i pritom nije identificiran niti jedan sumnjivi slučaj, objavila je krovna nogometna organizacija.

Analizirana su legalna tržišta klađenja, provedene su brojne istrage u više jurisdikcija i pregledan je nadzor na mjestima natjecanja kako bi se spriječio bilo kakav pokušaj manipulacija utakmica.

FIFA je navela kako će nastaviti raditi s članovima Radne skupine za integritet u cilju zaštite budućih turnira, počevši od Svjetskog prvenstva nogometašica. Također, će nastaviti razvijati svoje strategije s konfederacijama, udrugama članicama i drugim dionicima u borbi protiv manipulacije utakmicama.

>> Joško Gvardiol: Svi znaju da je moj prvi dom Zagreb, no Novigrad je moj drugi dom

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar kenshi
kenshi
20:15 23.12.2022.

FIFA je korumpirana i nogomet je podležan velikim novcima za razliku od manje popularnim športovima.

SA
sanikol
19:08 23.12.2022.

Da li su preslušali one suce koji su bili u VAR sobama, Oni su mnipulirali i određivali tko će postići gol iz penala.

KO
konfederacija
19:07 23.12.2022.

to se iz aviona vidilo a ti nisi zaslijpile su te šuške

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije