Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGREŠKU OPRAVDAVA POGREŠKOM?

Sucu finala SP-a ovo nije trebalo: Na sporan gol Messija odgovorio spornim golom Mbappéa

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
23.12.2022.
u 17:44

Nije dobro reagirao ni u jednoj situaciji, ali svejedno smatra da je dobro odsudio. Na rasprave vidi kao na 'pokušaj nekakvog senzacionalizma'.

Poljski sudac Szymon Marciniak našao se na udaru kritika nakon ishoda finala Svjetskog prvenstva između Francuske i Argentine u Kataru, u kojem su gaučosi slavili nakon izvođenja udaraca s bijele točke. Francuzima je sporan bio gol Lionela Messija za 3:2 iz penala u produžecima dvoboja. Naime, na jednoj se snimci vidi kako su dvojica argentinskih igrača utrčala u šesnaesterac prije nego što je kapetan zabio gol.

Marciniak je na konferenciji za medije objasnio da je slično napravila Francuska i na drugoj strani. 

- Francuzi se žale na Messijev gol, a nisu rekli ništa na Mbappéov gol prije kojega je sedam igrača Francuske bilo u terenu - izjavio je Poljak i situaciju pokazao na mobitelu.

- Kao prvo, da bi obje situacije bile kažnjive, odnosno da bi zbog njih bila prekinuta igra, ti igrači bi trebali izravno utjecati na igru. Misli li netko stvarno da su ti igrači, koji su na aut liniji slavili gol svoje momčadi, zaista na nešto utjecali - rekao je. 

Snimku pogledajte OVDJE.

No, to bi onda značilo da na jednu pogrešku odgovara drugom....

- Znači li to da opravdava lošu odluku drugom lošom odlukom? - komentiraju korisnici Twittera. 

- Javili su mi se brojni suci, među kojima su i Francuzi koji su mi rekli da sam sudio odlično. Mbappé je nakon utakmice rekao da je sudačka ekipa bila sjajna. Mislim da je ovo bio samo pokušaj nekakvog senzacionalizma - zaključio je Marciniak. 

>> Mamić: Nikad nećete dobit stadion, to je prava istina! Onaj tko to govori, taj je za psihijatriju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije