Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Dario Šarić opet na All-Star vikendu

Dario Šarić Philadelphia
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.01.2018.
u 16:57

Šibenčanin je na najveću reviju NBA košarke bio pozvan i lani kada se All-Star održao u New Orleansu

Drugu godinu zaredom Dario Šarić na NBA All-Star Weekendu igrat će utakmicu najboljih NBA novaka prve i druge godine. Baš kao i lani u New Orleansu, i ovaj put Šibenčanin će igrati za selekciju Svijeta, ovaj put u Los Angelesu (16. veljače), u kojoj će biti još i njegov klupski suigrači Kamerunac Joel Embiid i Australac Ben Simmons, ali i Srbin Bogdan Bogdanović, Bahamac Buddy Hield, Kanađani Dillon Brooks i Jamal Murray, Finac Lauri Markkanen, Francuz Frank Ntilikina te Litavac Domantas Sabonis.

Osim Sixersa, u toj će revijalnoj utakmici tri igrača imati i Los Angeles Lakersi i to Lonza Balla, Brandona Ingrama i Kylea Kuzmu. Uz njih će biti i novak godine Malcolm Brogdon, Jaylen Brown, Jayson Tatum, John Collins, Kris Dunn, Donovan Mitchell i Dennis Smith Jr.

Selekciju svijeta činit će igrač iz devet različitih zemalja, a među svim igračima prve i druge godine najbolje statistike ima Joel Embiid (23.8 koševa, 11 skokova i 1.88 blokada). Ben Simmons je pak na putu da postane prvi novak koji bi sezonu mogao završiti s prosjekom od 16 koševa, 7 skokova i 7 asistencija. Chicagov Markkanen je pak igrač koji je najbrže (za 41 utakmicu) zabio 100 trica.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
17:32 25.01.2018.

veliko priznanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije