Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROKUP

Novim porazom Cedevita ostala bez izgleda za četvrtfinale

KK Cedevita - Lokomotiv Kuban
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
24.01.2018.
u 23:06

Košarkaši Cedevite u susretu su 4. kola skupine G TOP-a 16 Eurokupa pretrpjeli i četvrti poraz kojim su izgubili sve izglede za prolazak u četvrtfinale, oni su u srijedu izgubili u KC "Dražen Petrović" od Lokomotiva Kubana iz Krasnodara sa 60-85 (14-17, 15-24, 24-18, 7-26).

Cedevita je odigrala još jednu slabu napadačku utakmicu, ponovno niti jednog njezinog igrača nije služio dalekometni šut, a to je za posljedicu imalo težak poraz.

Doduše, Cedevita se uspjela krajem treće četvrtine primaknuti na samo šest koševa zaostatka (53-59) uz napad, no i tada je Nichols promašio tricu. U posljednjih 10 minuta Lokomotiv je krenuo serijom 12-0 za samo tri minute i tako definitivno riješio pitanje pobjednika.

Cedevita je utakmicu okončala šutom za tricu od katastrofalnih 1-23, a najefikasniji u redovima hrvatskog prvaka bili su Demetris Nichols i Andrija Stipanović sa po 13 koševa. Lokomotiv su do nove pobjede predvodili Trevor Lacey sa 15 i Dmitrij Kulagin sa 14 poena.

Cedevita je s četiri poraza posljednja na ljestvici, dok je Lokomotiv Kuban s četiri pobjede na vrhu. Druga Budućnost je s omjerom 3-1 osigurala prolazak u četvrtfinale, dok je treći Trento sa 1-3 kao i Cedevita ostao bez izgleda za plasman dalje.

Stoga će dvoboj Cedevite i Trenta koji je na raspredu za tjedan dana u Zagrebu biti revijalne naravi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije