Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKU SE REPOVI

Danski izbornik napao Uefu: 'Zbog korone odgode utakmicu, a zbog infarkta ne!'

Reuters
15.06.2021.
u 14:01

– Laž je da smo mi željeli nastaviti. Ponuđene su nam dvije mogućnosti...

Danski izbornik Kasper Hjulmand obrušio se na Uefu tijekom konferencije za medije, a sve u povodu odigravanja utakmice protiv Finske nakon nemilog događaja u 42. minuti kad se srušio Christian Eriksen i umalo izgubio život.

– Zbog koronavirusa utakmice se odgađaju po 48 sati, ali zbog srčanog udara – ne. Laž je da smo mi željeli nastaviti. Nisam čuo da nam se prijetilo porazom 0:3, kako tvrdi Peter Schmeichel, ali znam da su nam ponuđene dvije mogućnosti – nastaviti dan kasnije u 12 sati ili odmah – kazao je danski izbornik pa nastavio:

– Nemoguće... Nemoguće je nastaviti dan kasnije u 12 sati. To je bila naša prva reakcija. Nismo mogli zamisliti odlazak kući nakon svega i povratak sutra na utakmicu. Onda smo odlučili da idemo na teren i odmah završimo s tim.

Na kraju je Finska pobijedila 1:0 iz jedinog udarca po golu, a Danska je imala i nerealiziran jedanaesterac. Sad je na redu najteži protivnik u skupini – Belgija. Utakmica se igra 17. lipnja u 18 sati.

Komentara 2

DA
Darlboro
14:24 15.06.2021.

Ajde, da su pobijedili, onda bi bilo kako su to za eriksena i bla bla... Događaju se sra. ja, i događat će se... Šta sad

BL
bluescreen
15:59 15.06.2021.

Danci o poštenju. Nije vam ovo rukomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije