Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME U ROVINJU

Dalić i dalje neodlučan oko prvog napadača, američki Hrvati došli na trening

Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
09.06.2021.
u 20:32

Dvojba ostaje u zraku i vjerojatno će izbornik o sastavu odlučiti tek na dan utakmice u Londonu.

Izbornik Zlatko Dalić u Rovinju je tijekom treninga ponovno isprobavao dvije formacije, jednu s Brunom Petkovićem i jednu s Antom Rebićem u vrhu napada, što sugerira da još nije donio konačnu odluku kojih će 11 istrčati na Wembleyju u nedjelju protiv Engleske.

Dvojba ostaje u zraku i vjerojatno će izbornik o sastavu odlučiti tek na dan utakmice u Londonu.

Foto: Tomislav Dasović

David Nizic, njegova supruga Laney, kćeri Micara i Brianna, sestra Nicole i sin Stephen

I ovaj trening prošao je u nazočnosti skupine simpatizera vatrenih, koji su se skupili na uzvisini iznad igrališta NK Rovinj.

Najzanimljivija skupina njih je obitelj Nizic, Amerikanci hrvatskog podrijetla, koji korijene vuku iz Primoštena, a glava obitelji David Nizic prvi put je došao u posjet zemlji svog djeda.

Nizici su iz Oregona i, naravno, navijači su Hrvatske i veliki ljubitelji europskog nogometa. David kaže da se po noći ustaje i gleda utakmice europskih nogometnih liga. Navijač je Tottenhama i kaže da je upravo u dresu Spursa prvi put vidio na djelu Luku Modrića, čijoj genijalnosti se i dan danas divi.

Komentara 15

DU
Deleted user
07:24 10.06.2021.

Dalic jednostavno pocinje da pokazuje svoje limite u poznavanju nogometa i caracteru. Krama ga je odveo na svjetsko prvenstvo maestralnim golovima, potom i vracao u zivot. Bez ucinka samozatajnog i postenog Rakitica bi bio rano vec rano na putu doma.. I jedan i drugi su tretirani nepravedno i nemoralno. Kod Dalica prolaze galzmdjije i naduvani pa i pijandure.. Vida. Petkovic itd. Nekazem da Rebic nije dobar momak ali brojke i reultati govore svoje. Dalic trci pocasni krug

DU
Deleted user
22:59 09.06.2021.

Izabrat ce opciju od 99% hrvatskih trenera !Strah od poraza pa igra porazna !

BR
Breoxs
21:45 09.06.2021.

Ja samo čekam da Kramarić po treći puta kaže - šefe, bole me prepone. Dva puta je već rekao. Krama se ne misli ubijati i dokazivati na treninzima u Rovinju nakon što je dao 20 golova u Bundesligi. Dokazivanje na treninzima je za Petkovića, Oršića, Ivanušeca jer je njima cilj prodati se u inozemstvo. Krami to ne treba, on ima dobru cijenu i plaću, a ako netko ne zna napraviti igru da Kramarić u prve 3 utakmice zabije 2 gola i upiše jednu asistenciju, to je onda izbornika i stožera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije