Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Cro Cop ne prestaje, oduševio ih je svojim potezom

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/7
10.01.2019.
u 19:16

Mirko je udruzi Rocco iz Vinkovaca uplatio je 10,000 kuna za podmirenje veterinarskih troškova.

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović jako voli pse i nedavno je iz azila "Prijatelji" u Čakovcu udomio Megy koja je vrlo brzo postala ljubimica njegove mame. No, Mirko nije stao na tome. 

Uoči Božića čakovečkom je azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova, a sada je opet pomogao. Udruzi Rocco iz Vinkovaca uplatio je 10,000 kuna za podmirenje veterinarskih troškova.

Foto: Facebook/ Naš potok

"Hvala Mirku Filipoviću!!! Osim što je odmah reagirao i odlučio pružiti smještaj za dva štenca za koje smo uporno apelirali, ovaj čovjek je zajedno za svojim Cro Cop Teamom skupio velikih 10.000 kn kako bi nam pomogao u podmirenju veterinarskih troškova. Hvala u ime svih zaboravljenih, napuštenih i nesretnih slavonskih pasa, hvala što je vaše srce veliko kao nebo i što tu veličinu nesebično dijelite s nama. Hvala što mislite na njih", napisala je na Facebook profilu vinkovačka udruga.

>> Pogledajte gostovanje Cro Copa na Večernji TV-u

Komentara 12

DU
Deleted user
19:40 10.01.2019.

ne sviđa mi se "sport" kojim se ovaj čovjek bavi, štoviše, to i ne smatram sportom, ali, ako ga želim analizirati kao čovjeka, onda za Mirka Filipovića imam samo najljepše riječi, čista 10-ka od čovjeka. Primjer za svih. Bravo!

Avatar comandante
comandante
19:39 10.01.2019.

bravo

Avatar Tito
Tito
20:01 10.01.2019.

Ljudina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije