Naslovnica Sport Borilački sport

Cro Cop ne prestaje, oduševio ih je svojim potezom

Mirko je udruzi Rocco iz Vinkovaca uplatio je 10,000 kuna za podmirenje veterinarskih troškova.
10. siječnja 2019. u 19:16 12 komentara 2299 prikaza
Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović jako voli pse i nedavno je iz azila "Prijatelji" u Čakovcu udomio Megy koja je vrlo brzo postala ljubimica njegove mame. No, Mirko nije stao na tome. 

Ishii KAMO GLEDAŠ? Cro Copov prijatelj buljio u grudi djevojke, a Mirko ga poklopio!

Uoči Božića čakovečkom je azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova, a sada je opet pomogao. Udruzi Rocco iz Vinkovaca uplatio je 10,000 kuna za podmirenje veterinarskih troškova.

Psi | Autor : Facebook Foto: Facebook

"Hvala Mirku Filipoviću!!! Osim što je odmah reagirao i odlučio pružiti smještaj za dva štenca za koje smo uporno apelirali, ovaj čovjek je zajedno za svojim Cro Cop Teamom skupio velikih 10.000 kn kako bi nam pomogao u podmirenju veterinarskih troškova. Hvala u ime svih zaboravljenih, napuštenih i nesretnih slavonskih pasa, hvala što je vaše srce veliko kao nebo i što tu veličinu nesebično dijelite s nama. Hvala što mislite na njih", napisala je na Facebook profilu vinkovačka udruga.

>> Pogledajte gostovanje Cro Copa na Večernji TV-u

[video: 24254 / ]
zima
Očekujte neočekivano
Pripremite se za zimsku vožnju - na ovo morate paziti

A1 izdvaja za Vas

  • barbaboro:

    ne sviđa mi se "sport" kojim se ovaj čovjek bavi, štoviše, to i ne smatram sportom, ali, ako ga želim analizirati kao čovjeka, onda za Mirka Filipovića imam samo najljepše riječi, čista 10-ka od čovjeka. Primjer za svih. Bravo!