Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Cleveland blizu finala konferencije, San Antonio uzvratio za poraz

Cleveland - Atlanta
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.05.2016.
u 08:46

Cleveland je u gostima pobijedio Atlantu sa 121:108, a San Antonio je nadigrao Oklahoma City sa 100:96

 Košarkaši Clevelanda blizu su finala istočne konferencije u NBA ligi. Cavaliersi su u Atlanti pobijedili Hawkse sa 121:108 i poveli u seriji sa 3-0.

Gosti su tek u posljednjoj četvrtini razbili Atalantu. LeBron James i društvo zadnju četvrtinu dobili su sa 36:17. Cleveland je ponovno imao uspješnu pucačku večer, jer su pogodili 21 tricu.

Kod gostiju najuspješniji je bio Channing Frye s 27 koševa (sedam trica), a slijede LeBron James i Kyrie Irving koji su ubacili po 24 koša. U domaćem sastavu najefikasniji je bio Al Horford sa 24 koša.

U polufinalu zapadne konferencije San Antonio je u gostima pobijedio Oklahoma City sa 100:96 te tako uzvratio za posljednji poraz kod kuće. Spursi sada vode u seriji sa 2-1.  

Kawhi Leonard predvodio je gostujuću momčad sa 31 košem, a sjajno ga je pratio LaMarcus Aldridge koji je ubacio 24 koša. Kod domaćih najraspoloženiji su bili Russell Westbrook (31 koš) i Kevin Durant (26).

>>Toronto u produžetku svladao Miami i izjednačio na 1:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije