Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATILI SMO UŽIVO

FOTO/VIDEO Ludnica na aerodromu! Brojni obožavatelji dočekali Baby Lasagnu, skandirali su: 'Marko! Marko!'

Baby Lasagna sletio u Zagreb
Foto: Dario Topić
1/47
12.05.2024.
u 14:08

Marka je na aerodromu dočekala i njegova majka, koja je poručila kako je upravo ona ovog Majčinog dana - najponosnija mama

*Baby Lasagna osvojio senzacionalno drugo mjesto na 68. Euroviziji
*Marko Purišić sletio je u Zagreb, u avionu su ga iznenadili tortom

*Stigao je na doček na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i još jednom zapjevao - Rim Tim Tagi Dim

Tijek događaja:

14:05 - Autobus je krenuo prema centru Zagreba, a očekuje se kako će na Trgu biti za oko 30 minuta. Tijek događaja s dočeka mogli ste pratiti OVDJE.


14:00 - Živ sam i jako sretan! Dok sam putovao razmišljao sam hoće li roditelji doći na aerodrom. Nisam očekivao ovoliko ljudi, već dvadesetak, a da će ih biti više na Trgu. Ovo je zbilja fenomenalan osjećaj - kazao je Marko Purišić ne skidajući osmijeh s lica, a najdirljiviji trenutak bio je kada je majku zagrlio odmah po dolasku na aerodrom

>>OPŠIRNIJE

Foto: Dario Topić


13:52 - Marko Purišić ušao je u autobus koji će ga odvesti do Trga bana Josipa Jelačića.


13:32 - UŽIVO Rim Tim Tagi Dim na Plesu. Pogledajte doček Baby Lasagne.


13:15 - Let Croatia Airlinesa, u kojem je Baby Lasagna, sletio je u Zagreb. 

Baby Lasagna sletio u Zagreb
1/14

Iznenađenje za Marka na letu je priredila posada Croatia Airlinesa koja je pobjednika Eurosonga po glasovima publike dočekala tortom! Na iznenađenje Lasagninog tima slavlje je počelo već u avionu na 10 tisuća metara iznad europskog tla.

- Ovo mi je prvi put da jedem tortu za doručak - kroz šalu je prokomentirao Marko koji je s cijelim timom i zrakoplovom sa 189 putnika zaplesao u ritmu Rim Tim Tagi Dima koji je osvojio Europu. Osim za našu eurovizijsku delegaciju, ovaj let bio je poseban i za brojne građane koji nisu niti znali da će europska zvijezda biti njihov suputnik. Uz Baby Lasagnu eurovizijski Boeing kući je doveo i slovensku delegaciju, pjevačicu Raiven koja je nastupila s pjesmom Veronika.


11:46 - Još jednu, među brojnima, emotivnu čestitku Marko Purišić Baby Lasagna dobio je jutros i od jednog posebnog tima - osoblja leta Croatia Airlinesa koji hrvatsku i slovensku delegaciju, kao i druge putnike, ove nedjelje vodi u Zagreb iz Kopenhagena.

>>OPŠIRNIJE


11:24 - Marko i cijela delegacija, iako istinske zvijezde, ukrcaj na zrakoplov čekali su strpljivo u redu zajedno s ostalim putnicima. Osim hrvatske, na letu za Zagreb je i slovenska delegacija.

Foto: Dario Topić


11:18 - Na našem portalu i YouTubeu kanalu možete pratiti emisiju u kojoj s glazbenim kritičarem Hrvojem Horvatom i modnim dizajnerom te eurovizijskim stručnjakom Ivanom Tandarićem razgovaramo o Euroviziji. Emisiju Večernji TV-a možete pratiti OVDJE.


11:05 - Već u zračnoj luci u Kopenhagenu turisti i obožavatelji dočekali su Marka koji se, iako već umoran, odmah slikao s njima i popričao. Fotografiju s Baby Lasagnom nije htjelo propustiti ni osoblje.


10:50 - Baby Lasagna, doznajemo, na put od aerodroma do središnjeg zagrebačkog trga krenut će u kabrio autobusu kakvim je dolazila i hrvatska nogometna reprezentacija, a za upravljačem će biti dama, točnije ZET-ova vozačica Ana koja je vozila i vatrene na dočeke nakon srebra u Rusiji 2018. i bronce u Kataru 2022.


8:00 - Grad Zagreb ove nedjelje organizira doček Marka Purišića Baby Lasagne na Trgu bana Josipa Jelačića, potvrđeno je sinoć, nakon što je Hrvatska osvojila senzacionalno drugo mjesto na Euroviziji. Jutro nakon povijesnog uspjeha Hrvatske nije bilo puno spavanja za hrvatsku delegaciju jer su tijekom jutra već krenuli prema Kopenhagenu gdje, avionom nacionalnog prijevoznika Croatie Airlines, u 11 sati i 20 minuta polijeću prema Zagrebu.

Slijetanje u Zračnu luku Zagreb po rasporedu je u 13 sati i 10 minuta, nakon čega će Marko, odnosno Baby Lasagna i njegov tim izaći iz zgrade zračne luke i uputiti se prema posebnom ZET-ovom autobusu stići do Trga bana Josipa Jelačića gdje se već priprema pozornica s brojnim izvođačima. 

Program na trgu počinje već oko 13 sati, a kad se očekuje dolazak autobusa nije točno poznato, a ovisi i o tome koliko će građana doći pozdraviti Baby Lasagnu na aerodromu i putem. Okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tajči i Emilija Kokić. 

''S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave. Molimo sve prisutne da se pridržavaju uputa nadležnih službi koje će biti na terenu'', poručili su iz Grada.

>> VIDEO Baby Lasagna: Drago mi je što smo dobro prošli kod publike, oni su ti koji dolaze na koncerte

- Posebno mi je drago da sam dobio najveći broj glasova publike, jer kako sam već prije govorio: publika će dolaziti na koncerte, a ne žiri.Iznenađen sam koliko sam sretan. Mislio sam da ću biti tužniji, ali nisam. Jako sam sretan, rekao nam je Marko sinoć kada smo ga sreli pred hotelom i otkrio kakav mu je bio osjećaj na sceni. 

POVEZANI ČLANCI:

- Na pozornici je bilo super, napravili smo najbolje što smo mogli. Bolje od ovoga nismo mogli. Ništa nismo pogriješili i zbog toga nećemo biti tužni, rekao je Marko za kojeg se u nedjelju priprema doček na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. 

Švicarski izvođač Nemo s pjesmom "The Code" pobijedio je na 68. eurovizijskom pjevačkom natjecanju u subotu u švedskom Malmöu. Hrvatski izvođač Baby Lasagna zauzeo je drugo mjesto. Švicarska je osvojila sve zajedno 591 bod, dok je Hrvatska ostala na 547 bodova.

>> FOTO Pogledajte kako se Eurovizija gleda u hrvatskim gradovima: Bez jednog detalja se ne može

 

Baby Lasagna sletio u Zagreb
1/43

Komentara 44

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
08:48 12.05.2024.

Hoće li biti zastave duginih boja? Što kažu iz Grada? Pitanje je za koga su oni navijali?

SP
Spezzi
08:43 12.05.2024.

Koja ljevičarska podvala. Dok čekate Marka slušat čete Let3 i njihov hit Kurc...u čelo

CR
crodux
09:57 12.05.2024.

Marko tebi svaka čast, al dobro je da nisi pobijedio!! Ne bi volio da sl godine one spodobe kroče na sv hrv tlo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije