Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premiership

Slavlje za Gvardiola i Kovačića na kraju godine, nakon 141 dana vratio se De Bruyne

Premier League - Manchester City v Sheffield United
Phil Noble/REUTERS
30.12.2023.
u 19:44

City je svladao Sheffield United s 2:0, dok je Aston Villa do pobjede došla penalom u zadnjoj minuti.

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su  na svom terenu "fenjeraša" Sheffield United rezultatom 2:0 u utakmici 20. kola engleske Premier lige. Strijelci za City bili su Rodri u 14. i Julian Alvarez u 61. minuti. Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu za City, a Mateo Kovačić je igrao do 68. minute. Belgijski nogometaš Kevin De Bruyne vratio se u momčad Pepa Guardiole prvi put nakon ozljede početkom kolovoza, ali je cijelu utakmicu proveo na klupi za rezervne igrače. Podsjetimo, ozlijedio je bedro u finalu Lige prvaka, a potom ozljedu obnovio 11. kolovoza u dvoboju protiv Burnleya te je od tada bio van stroja. Nakon obnove ozljede je operiran, a prve procjene bile su da će se na teren vratiti u siječnju.

City sa 40 bodova dijeli treće mjesto na tabeli s Arsenalom. Sheffield United je na posljednjoj, 20. poziciji s devet bodova.

Aston Villa je kao domaćin svladala Burnley 3:2 golom iz penala u zadnjoj minuti. Strijelci za Aston Villu bili su Leon Bailey u 28. minuti, Moussa Diabi u 42. i Douglas Lewis iz spomenutog jedanaesterca u 90. minuti. Golove za Burnley postigli su Zeki Amduni u 30. i Lyle Foster u 72. minuti, a gosti su od 56. minute igrali bez isključenoga Bergea. Aston Villa je na prvom mjestu s Arsenalom sa 42 boda, a Burnley je na 19. mjestu sa 11 bodova.

U ostalim susretima Crystal Palace je kao domaćin bio bolji od Brentforda 3:1, dok je Wolverhampton kod kuće svladao Everton 3:0.

Standings provided by Sofascore

VEZANI ČLANCI: 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije