Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan rođendan!

Cijeli svijet je brujio o njihovom seksu, slavna manekenka se rado sjeća svog bivšeg

Naomi Campbell
Foto: ABACA /PIXSELL
1/7
02.07.2020.
u 09:46

Rekao mi je da mora u toalet i ona je ušla s njim. Morao sam stražariti i svima govoriti da je zauzeto - rekao je Mikeov prijatelj

Boksačka legenda Mike Tyson proslavio je 30. lipnja svoj 54. rođendan. Veliki sportaš u sjajnoj je formi i svakodnevno vježba jer se uskoro vraća u ring. 

Čestitke su mu stizale sa svih strana, ali jedna je bila posebna. Poznata manekenke Naomi Campbell jedno je vrijeme dijelila život s Tysonom i po njezinoj objavi može se zaključiti da su ostali u dobrim odnosima.

Naomi je svom bivšem dragom poslala predivnu čestitku za rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY @miketyson blessings to you on this special day 💜🎂💜🎂

Objavu dijeli Naomi Campbell (@naomi)

U autobiografiji 'Neispričana priča', njegovog prijatelja Roryja Hollowaya, piše kako je Mike Tyson imao žestok seks s Naomi Campbell, jednom od najpoznatijih svjetskih manekenki. I to u toaletu!

- Čuvao sam jedne večeri i ostao u nevjerici kada sam ga ugledao u društvu s Naomi Campbell. Rekao mi je da mora u toalet i ona je ušla s njim. Morao sam stražariti i svima govoriti da je zauzeto - rekao je Mikeov prijatelj.

Bivši boksač mnogo je puta prepričavao detalje o svom burnom životu i nije bilo razgovora u kojem ne bi spominjao žene. Jednostavno ih voli.

- Konzumirao sam droge, tukao se s opasnim ljudima, a neki su bili veoma ljuti. Spavao sam za ženama koje su bile u vezi i njihovi su me partneri htjeli ubiti. Jednostavno sam sretan što sam još živ. To je čudo - rekao je jednom Mike Tyson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije