Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLUKA JE BILA JAKO TEŠKA'

SLUŽBENO Jedan od najboljih vozača Formule 1 najavio kraj karijere

FILE PHOTO: British Grand Prix
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
28.07.2022.
u 12:56

Slavni Nijemac odlučio je reći 'zbogom' na kraju ove kalendarske sezone.

Četverostruki osvajač Formule 1, njemački vozač Sebastian Vettel, najavio je kraj svoje uspješne karijere na koncu sezone 2022., objavili su sa službenog Twitter profila organizacije.  

Jedan od najuspješnijih vozača u povijesti F1 odlučio je kako će poslije 16 godina u 'oktanskom cirkusu', reći konačno zbogom i zasluženo otići u mirovinu.

 

 

 - Odluka je bila jako teška i dugo sam o njoj razmišljao. Ja sam otac i logično je da bih želio provoditi više vremena sa svojom obitelji. - rekao je slavni F1 pilot. 

'Baby Schumacher' je napustio Ferrari i prešao u Aston Martin, ali čovjek koji u svojoj karijeri ima čak 53 pobjede na F1 utrkama, nije bio zadovoljan marginalnim pozicijama te se odlučio oprostiti.

Trenutačno je na 14. mjestu ukupnog poretka vozača s 15 osvojenih bodova. U karijeri je vozio za BWM Sauber, Torro Rosso i Red Bull. 

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:22 28.07.2022.

Bas mi je zao zbogom.seb 4 naslova prvaka dobra karijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije