Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET FINALU

Boban o napadima na Uefu: Favoriziramo Englesku? Nemojte me nasmijavati...

Milan, Zvonimir Boban shopping downtown
Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
10.07.2021.
u 11:00

"Ako gledamo samo općenitu kvalitetu, ovo nije najbolja Italija, ali Mancini je napravio remek djelo. Najbolji igrač je Donnarumma"

Legenendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban kroz svoju je karijeru postao cijenjen diljem svijeta, a uz Hrvatsku, posebno ga obožavaju u Italiji u kojoj je bio i igrač, ali radio i kasnije kao savjetnik u velikom Milanu. Sada kao prvi operativac Uefe zadužen za odnose s ligama i klubovima ima što reći o ovogodišnjem Euru.

Svoju je stručnost dokazao više puta, a sada je u razgovoru za Gazzettu dello Sport objasnio kako su ideje o tome da Uefa favorizira Englesku i 'vraća dug Johnsonu' čista nestručna teorija zavjere. 

- Ovaj finale je htjela Uefa? Nemojte me nasmijavati.  Smiješno je misliti da Uefa favorizira Englesku. Finale će biti lijep, bit će to okršaj dva nogometna giganta. Italija i Engleska.  Teorije zavjere su uvijek postojale, ali svi koji su u nogometu znaju da nas čeka potpuno čist finale -  rekao je i dodao:

- Penal na Sterlingu je sumnjiv, ali nije toliki skandal koliko svi vrište. 

Kroz desetljeće rada u Italiji, dobro je upoznao njihov igrački mentalitet, pratio generacije kako odrastaju i spazio kako današnja Italija nema velika imena, ali ima 'klapu'.

- Ova momčad ima poseban duh, vidjeli smo ga i ranije, ali smo svi imali sumnje. Nismo znali koliko daleko ova momčad može ići.  Ako gledamo samo općenitu kvalitetu, ovo nije najbolja Italija, ali Mancini je napravio remek djelo. Najbolji igrač je Donnarumma, a tu su još Chiesa i Jorginho, oni donose prevagu - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
11:20 10.07.2021.

Naravno da favorizirate ....

AL
AlojzVjekoslav
11:35 10.07.2021.

Nakon nepostojećeg, sramotno dosuđenog i VAR potvrđenog penala i vrapcima je jasno da se Engleska favorizira. A da ne pročamo o igranju u polu i finalu pred prepunim stadionom koje se po ni jednim anticovid pravilima se nije smjelo

BL
Blacknemesis8
11:48 10.07.2021.

Vidicemo sudenje pa onda komentar. A ovaj je bas pravi poznat postenju i namjestanju. Drugo, ova Italia je daleko jaca ekipa od bilo koje i zasluzeno prvak. 100 %. Ne mozes ti prevariti Italiu. A, Englezi nisu dali gola i prosli su u finale. Zato im je trebala pomoc u obliku nepostojeceg penala. To je svima jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije