Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NE DOLAZI U OBZIR"

Trener Šibenika ostao u šoku kad su mu navijači rekli što žele da napravi protiv Dinama

Hajduk je pobijedio Šibenik na Poljudu u utakmici 30. kola HT Prve lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
11.05.2022.
u 22:56

Zbog sporta i svega što bi trebao predstavljati, nadajmo se da će utakmica biti kompetitivna i poštena te da će pobijediti bolji. Ili će se u izostanku takvog scenarija podijeliti bodovi...

Nevjerojatna situacija dočekala je Deana Računicu, njegove pomoćnike i igrače Šibenika uoči treninga, kad su se pojavila trojica navijača i izrazila jednu podosta bizarnu i podosta nesportsku želju pa ostavili trenera i ljude uz njega u nevjerici.

- Želimo da u nedjelju protiv Dinama igrate s juniorima - kazali su, prenosi Dalmatinski portal.

Računica je bio šokiran, rekao im kako mu to ne pada na pamet i trojac je otišao. No time se samo nastavio "unutarnji" sukob oko samog susreta.

Računica, kao legenda Hajduka i profesionalac, želi pobijediti Dinamo. Da može birati, nije tajna, volio bi da njegov voljeni klub osvoji prvenstvo. I dio navijača to želi kako bi Splićani mogli dobiti priliku u posljednjem kolu doći do titule, a dio navijača, kao trojica iz ove priče, žele da plavi dođu do tri boda i proslave titulu na Šubićevcu.

Zbog sporta i svega što bi trebao predstavljati, nadajmo se da će utakmica biti kompetitivna i poštena te da će pobijediti bolji. Ili će se u izostanku takvog scenarija podijeliti bodovi...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 7

21
215794
02:39 12.05.2022.

Dinamo ce biti prvi, a Hajduku zelim srecu u iducoj godini

Avatar petrolio
petrolio
09:11 12.05.2022.

Šibenik i Dinamo 2 su kluba bratska, njima se ponosi cijela Hrvatska!

RE
RedTree
00:49 12.05.2022.

Da nije bilo Sahitija, Jakoliša i drugih igrača iz Hajduka, Šibenik bi samo jednu godinu bio dio Hnl-a. Nekima nije u interesu da Dalmacija i Slavonija imaju više predstavnika u Prvoj ligi. A da nije bilo nekih previda, grešaka sad bi i tablica drukčije izgledala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije