Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO U BIZNIS

Bivši vatreni otvorio luksuzni hotel u Hercegovini: 'Navikao sam na rad i znoj'

Foto: Hotel President
1/2
02.05.2021.
u 09:52

Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju", kaže Jelavić

Nekadašnji reprezentativni napadač Nikica Jelavić nakon okončanja profesionalne karijere krenuo je u biznis. S prijateljem i sada poslovnim partnerom Goranom Suškom u petak u Čapljini otvorio luksuzni hotel President.

Kako pišu Sportske novosti, hotel je sagrađen na mjestu koje jamči dobar posao, u blizini je puta koji vodi prema obližnjoj Hrvatskoj i Jadranskom moru, a nedaleko su za posjetitelje vrlo privlačni Međugorje i Mostar. Svjedoci tvrde da je President trenutačno najprestižniji i najluksuzniji hotel u Hercegovini, koji ima sedamdeset mjesta za noćenje, restoran, caffe bar, bazen i još mnogo luksuznog sadržaja.

👀 from sky by night🌒

Objavljuje Hotel President ČapljinaNedjelja, 18. travnja 2021.

"Prezauzet sam svakodnevnim obvezama oko hotela, ali ništa mi nije teško. Navikao sam na rad i znoj... Drago mi je da sve teče kako treba, sretan sam što je sve ispalo kako smo i zamislili", kazao je Jelavić pa dodao: "Ovdje sam rođen, odavde sam krenuo u svijet nogometa i u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju. Eto, uspjet će se otvoriti tridesetak novih radnih mjesta..."

Objavljuje Hotel President ČapljinaČetvrtak, 22. travnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 6

LI
linkser2
10:22 02.05.2021.

"u duši sam osjećao obvezu da jednog dana vratim, bar nešto, svome zavičaju"...hahahah..pa si napravio hotel da bi zaradjivao.. ako si osjetio u duši obavezu, napravi vrtić, ambulantu, starački dom, stadion... ili ne bacaj floskule

KP
Karlovacko pivo
10:41 02.05.2021.

Razumijem taj njegov znoj i rad trcanje za loptim pa danas u fotelji brojat eurice sjedeci i znojeci samo dlanove od trljanja i to gdje nego u B i H gdje je porez nula

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:56 02.05.2021.

Kad imaš lovu,...kupiš sve,....al nemaš sve!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije