Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Londona?

Bilića može spasiti samo čudo, West Ham je ovim potezom dao do znanja da se bliži kraj!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.11.2016.
u 17:34

Posljednji poraz bio je prilično šokantan. Bilićeva momčad u gostima je vodila 2:1 protiv Tottenhama sve do 88. minute, a na kraju je u svoj dio Londona otišla bez boda

Slaven Bilić prošle je sezone radio čuda na klupi West Hama i rušio velikane te klubu na kraju sezone donio najviše bodova u klupskoj povijesti. Međutim, ove sezone sve se okrenulo i čekićari su u velikim problemima. Nakon 12 kola imaju svega tri pobjede i nalaze se na 17. poziciji, samo jednoj iznad zone ispadanja.

Ako je vjerovati engleskim medijima, pred Bilićem je teško razdoblje i mogao bi biti smijenjen.

– Pritisak na Slavena Bilića je ogroman. Prema našim informacijama, čelnici kluba već su počeli razmatrati opcije i gledati tko bi mogao biti novi trener. Eddie Howe, Roberto Mancini, Rudi Garcia i Rafa Benitez kandidati su za Bilićeva nasljednika – piše danas Telegraph.

Posljednji poraz bio je prilično šokantan. Bilićeva momčad u gostima je vodila 2:1 protiv Tottenhama sve do 88. minute, a na kraju je u svoj dio Londona otišla bez boda. To je jako pogodilo vlasnike kluba, a pred West Hamom je iznimno teško razdoblje u kojem igra protiv Manchester Uniteda (kup i prvenstvo), Arsenala i Liverpoola. Dakle, bivšeg hrvatskog izbornika može spasiti samo čudo, odnosno serija odličnih rezultata. Protiv ovih suparnika bit će to iznimno teško, ali prošle sezone dokazao je da je i to moguće.

– Sullivan i Gold ne vole mijenjati trenere i dali su Biliću priliku da preokrene loš start u sezonu. Međutim, nova serija loših rezultata gurnula bi ih u zonu ispadanja. S obzirom na to da su ove godine preselili na novi stadion, oni ne smiju riskirati ispadanje – zaključuje Telegraph.

Komentara 3

KE
kentie
10:56 23.11.2016.

Da, tipično za Bilića. Dojučer sjajan i briljantan, a sutra gadan i jadan. Naime, on bi se osobno to trebao pitati, zašto takvi padovi? Očito nešto s njime ne štima. To se događalo s njime i prije, sjetimo se samoo repke i šokantnih rezultata; naime nije znao sačuvati i očuvati viđeno i dobiveno, a uzeti i preuzeti nuđeno i ponuđeno. A glede West Hama, pitanje je kakvim životom žive njegovi puleni izvan travnjaka? Jel tu ima previše piva, vina, žena i whiskeyja, a malo i premalo konde i snage za žestoke tekme. Naime, Premiership je pravo ratno i bojno polje, čistilište, rezalište i gubilište i tu nema milosti i oprosta za poraze i greške slabih i nemoćnih. E sad tko je tu lud, zbunjen i normalan???

UN
unbekant
19:56 22.11.2016.

Zaista je steta Bilica,ali takav je Engleski nogomet,vrlo okrutan,i nogometasi kad nesto pocnu smjerati idu do kraja,Bilic je vrlo dobar trener,ali igraci su vrlo osorni prema njemu, u zadnje vrjeme,rezultat je ocigledan.

Avatar poljicanin
poljicanin
13:26 23.11.2016.

West Ham je vodio protiv Tottenhama 2-1 do 89.minute u gostima,da su izdržali Bilić bi ponovo bi veliki maher.Ovako,nakon primljena dva gola u dvije minute on je novinarima glavna meta,da li je to normalno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije