Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedinstven preokret

Bila druga tenisačica svijeta, a danas je časna sestra: 'Jednostavno sam znala da Bog postoji'

Andrea Jaeger
Screenshot twitter
09.07.2023.
u 18:12

"Vjerujem da sam uvijek bila časna sestra. Imam tu ljubav i uživanje u životu koje je lakše isticati na ovakav način", rekla je danas 58-godišnja Andrea Jaeger koja je sa svojih 14 godina postala profesionalna tenisačica i igrala finala najvećih Grand Slam turnira

Bivša američka tenisačica Andrea Jaeger prošla je neobičan put u životu. Početkom 80-ih godina 20. stoljeća bila je mlada nada tenisa. Kad joj je bilo tek 14 godina postala je profesionalna tenisačica i došla do drugog mjesta svjetske ljestvice. Nastupala je u finalima Roland Garrosa i Wimbledona te osvojila 10 naslova, među kojima i naslov u mješovitim parovima s Roland Garrosa.

Međutim, zbog problema s ozljedama ramena se povukla već nakon pet godina igranja među profesionalcima. Preokret se mogao nazrijeti već krajem karijere u njenom dobrotvornom radu. Kada je konačno završila s tenisom upisala je studij teologije i postala časna sestra.

GALERIJA Novak Đoković u finalu Roland Garrosa osvojio rekordni 23. Grand Slam naslov

Andrea Jaeger
1/49

"Jednostavno sam znala da Bog postoji, da smo prijatelji i da imamo osobni odnos. Nitko od obitelji nije znao da sam se svaki dan molila", prenosi The Sun riječi bivše tenisačice. 

"Ovdje vlada stoga disciplina. Buđenje je u 4 sata ujutro, potom se obavlja molitva, a sat vremena kasnije počinje se s poslom. Vjerujem da sam uvijek bila časna sestra. Imam tu ljubav i uživanje u životu koje je lakše isticati na ovakav način", govori danas 58-godišnja časna sestra.

VEZANI ČLANCI:

Otkrila je i traumatično iskustvo iz svojih teniskih dana. Naime, kazala je kako ju je zaposlenica WTA pokušala seksualno zlostavljati nakon jedne sponzorske zabave tijekom koje je bila prisiljena konzumirati alkohol.

"Bila sam s njom i njenom djevojkom u automobilu. Ludo je vozila i udarili smo u nešto, kantu za smeće ili poštanski sandučić. Otpratila me do moje zgrade i pokušala je nešto sa mnom, htjela me poljubiti. Preplašila sam se, pobjegla sam uz stepenice te sam se suzdržavala da ne povratim kako me moj otac ne bi vidio", ispričala je Jaeger.

VIDEO Napustio školu sa 16 godina, puši, jede kobasice i kroasane i najplaćeniji je hrvatski sportaš

Komentara 2

PA
pan-am
18:58 09.07.2023.

Bog sve zove,na razne načine ,ova žena se nije oglušila na taj poziv !!

DM
drazen.muhvic
06:33 10.07.2023.

Da je jednostavno znala da postoji Nevidljivi Ružičasti Jednorog nitko o tome ne bi ni slova napisao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije