Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECITE ŠTO MISLITE

ANKETA Koga biste htjeli u osmini finala kao protivnika Hrvatske?

Glasgow: Hrvatska svladala Škotsku s 3:1 i plasirala se u osminu finala Eura
Luka Stanzl/PIXSELL
23.06.2021.
u 12:33

Mogući suparnici su Švedska, Španjolska, Slovačka ili Poljska

Hrvatska nogometna reprezentacija u osmini finala Europskog prvenstva igrat će protiv drugoplasirane ekipe iz skupine E, a utakmica je na rasporedu 28. lipnja u Kopenhagenu.

Mogući suparnici su Švedska, Španjolska, Slovačka ili Poljska.

POGLEDAJTE VIDEO: Jozak komentira utakmicu

Nakon dva kola na vrhu ljestvice je Švedska s četiri boda, Slovačka ima tri, Španjolska dva, a na začelju je Poljska s jednim bodom.

U posljednjih 90 minuta natjecanja u skupini E u srijedu se sastaju Slovačka – Španjolska (Sevilla) te Švedska – Poljska (St Peterburg).

"U osmini finala priželjkujem samo hrvatske navijače na tribinama, onda smo puno jači. Oni su naša snaga. Nemamo želja, vidjet ćemo kako će se rasplesti grupa. Mi ne možemo na to utjecati. Nakon ovako dobre utakmice dobili smo još samopouzdanja i spremni ćemo dočekati utakmicu", rekao je nakon utakmice izbornik Dalić, a vi nam recite: Koga vi priželjkujete u osmini finala? 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
12:51 23.06.2021.

Dajte nam španjolsku da se igramo!

Avatar B.Geserit
B.Geserit
13:13 23.06.2021.

Švede

Avatar Lopov iz HDZ-a
Lopov iz HDZ-a
14:00 23.06.2021.

Švedsku ne jer dosta loše smo protiv njih igrali, Slovake smo previše razbili tako da imam loš predosječaj, tako da mislim da bi Poljaci sjeli, ali ipak bih htio Španjolsku jer i oni dosta loše igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije