Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE IZNENADIO

Aco Pejović je veliki prijatelj s Modrićem. Srpski pjevač otkrio koja je Lukina omiljena pjesma

Instagram screenshot
04.01.2024.
u 17:32

Poznati pjevač Aco Pejović je otkrio kako je dobar prijatelj sa najboljim nogometašem svih vremena s ovih prostora Lukom Modrićem.

Poznati srpski pjevač Aco Pejović je ispričao za hrvatske medije kako je dobar prijatelj sa najboljim nogometašem svih vremena s ovih prostora i hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem. Njih dvojica su se upoznala preko još jedne legende Reala Predraga Mijatovića te su u međuvremenu razvili prijateljstvo.

GALERIJA Modrić s novom asistencijom oduševio svijet

1/3

- Luka i ja smo se upoznali kod Predraga Mijatovića u Madridu i od tada kreće naše druženje. Ja idem često na utakmice, pratim nogomet. Tad smo se upoznali, družili, tad sam saznao da Luka privatno s obitelji voli slušati moje pjesme - ispričao je nedavno Pejović za 24 sata

VEZANI ČLANCI:

Novinare je zatim zanimalo koja je omiljena pjesma zvijezde madridskog Reala. 

- Mislim da on najviše voli 'Sve ti dugujem'. U stvari to je ono 'Ja svojim morem plovim, putujem'. Voli i sve ostale. Onda, imamo mi tako neka druženja kod njih. S Peđom i Anetom, njegovom suprugom, kod Vanje i Luke. Luka je nabavio onaj karaoke uređaj i onda se tu pjeva do ranih jutarnjih sati - dodao je.

 

Komentara 6

Avatar barba_barba
barba_barba
08:39 05.01.2024.

Dobro da igraju nogomet, sa kozama bi imali više problema

Avatar Moodleen
Moodleen
21:11 04.01.2024.

Poznati pjevač? Samo ovima kaj nas svakih par minuta dave sa takvima.

MO
moroder12
18:38 04.01.2024.

odličan ukus, svaka čast, to je ono kad vidiš svijeta pa ti se proširi horizont ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije