Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sramota!

Abidal: Barca mi nije davala plaću tijekom svih mjeseci moje bolesti

Abidal (1)
Pixsell
06.09.2013.
u 18:36

– Stvari bi bile drukčije da je Guardiola ostao u Barceloni. On je osoba koja me uistinu cijeni i koja i dalje vrlo često stupa u kontakt sa mnom

Eric Abidal ovog ljeta je napustio Barcelonu i potpisao za Monako. Ugovor s katalonskim klubom mu je istekao pa nije imao drugu mogućnost nego promijeniti sredinu.

– Stvari bi bile drukčije da je Guardiola ostao u Barceloni. On je osoba koja me uistinu cijeni i s kojom sam i dalje često u kontaktu. On je sjajan trener koji mi je dao priliku u Barceloni – rekao je Abidal te dodao:

– Problem na kraju prošle sezone jest taj što mi je istjecao ugovor. Nisam imao izbora nego nastaviti svoju karijeru dalje od Barcelone. Novac nije bio problem, ali činjenica je da me klub nije plaćao tijekom svih mjeseci moje bolesti – rekao je Abidal koji je prebolio tumor jetre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije