Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se starosti

Zvijezda 'Prijatelja' neprepoznatljiva: 'Fileri su me izobličili. Nisam se prepoznala'

Foto: Profimedia
1/4
18.02.2019.
u 18:38

Danas je Courteney otporna na otkucavanje sata do te mjere da je postala zaštitno lice L'Orealove #OWNINGIT kampanje.

Mlađe je slađe ili barem oku ugodnije, a Hollywood kao tvornica lijepih i nasmiješenih lica dobro je toga svjestan. Takvi pritisci često osjećaju mnogi pod svjetlima reflektora, a posebni tretman pomlađivanja nakon nekoliko godina odbila je poznata "prijateljica" Courteney Cox

Monica iz poznatih Prijatelja, pedesetčetverogodišnja Courteney Cox odlučila se na prirodniji pristup starenju te ga prihvatila, ali ne bez teškoća.  – Moraš prihvatiti starenje, a ja sam s tim imala velikih problema. – rekla je Cox za People magazin, nakon odluke o razgradnji svojih filera na licu.

Otkrila je kako nije bila zadovoljna sa svojim izgledom i da se zato okrenula ubrizgavanju filera, proces koji ispunjava bore i dodaje volumen okolnom mekanom tkivu. Međutim, rezultati takvog uljepšavanja bili su strašni. Lice joj se izobličilo i nije ličila na sebe.

–Nisam to shvaćala dok jedan dan nisam stala i bila Oh pa ne ličim na sebe.- priznaje glumica.  Danas je Courteney otporna na otkucavanje sata do te mjere da je postala zaštitno lice L'Orealove #OWNINGIT kampanje. –Sad shvaćam i prigrljujem sebe i svoje starenje kako mi je Bog dao, a ne ono što sam pokušala promijeniti.- objasnila se Monica. O svojim požaljenim zahvatima progovorila je i 2016. godine u epizodi „Running with Bear Grylls“. – Biti žena u ovom poslu...starenje nije najlakše.- rekla je voditelju. – Cijelo vrijeme se trudiš i onda vidiš svoju slike i misliš si Bože, izgledam užasno. – objasnila je. Postavši zaštitno lice L'Orealove kampanje, zasjala je samopouzdanjem žene koja zdravo stari.

–Stvari će se promijeniti. Sve će propasti i probala sam to zaustaviti i zbog toga sam izgledala umjetno. Moraš imati pokretno lice, pogotovo ako imaš tanku kožu kao ja. To nisu bore, to su crte smijeha. Morala sam prihvatiti to i shvatiti da mi fileri nisu prijatelji. – zaključila je 2017. godine u intervjuu za New Beauty kada je prvi puta otvoreno progovorila o odustajanju od tretmana.

Ključne riječi

Komentara 9

KO
koraknaprijed
18:59 18.02.2019.

Ja pomislio da je netko uhvatio Daliju Oreskovic bez sminke.

Avatar ivo587
ivo587
19:14 18.02.2019.

ja pomislio mrak taritaš. Ali je premršava.

CV
cvikcange
19:15 18.02.2019.

Liče se zidovi. Jbt gdje ste vi u školu išli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije