Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMILIA CLARKE

Zvijezda Igre prijestolja otkrila što ne smijete raditi prilikom susreta s kraljevskom obitelji

Emilia Clarke
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
27.07.2018.
u 15:11

- Imala sam strašnu tremu. Prvo su mi rekli da mu ni slučajno ne smijem okrenuti leđa. Zatim mu se pri upoznavanju morate obratiti s Vaše kraljevsko visočanstvo, a kasnije ga možete zvati princ William - kazala je Emilia koja se zbunila nakon Williamovog dolaska

Glumica Emilia Clarke, poznata i kao Daenerys Targaryen iz hit serije Igra prijestolja, gostovala je u talk showu Setha Meyersa i ispričala o nedavnom susretu s princom Williamom u Buckinghamskoj palači. Kazala je kako su je prije njegovog dolaska uputili na cijeli niz pravila kojih se morala pridržavati.

- Imala sam strašnu tremu. Prvo su mi rekli da mu ni slučajno ne smijem okrenuti leđa. Zatim mu se pri upoznavanju morate obratiti s Vaše kraljevsko visočanstvo, a kasnije ga možete zvati princ William - kazala je Emilia koja se zbunila nakon Williamovog dolaska, pa je umjesto "Vaše kraljevsko visočanstvo" promrljala nešto nerazumljivo. 

Emilia je nedavno otkrila i što će raditi nakon završetka snimanja "Igre prijestolja".

- Želim se samo dobro naspavati - rekla je Emilia. 

Emilia Clarke
1/16
Ključne riječi

Komentara 2

JO
josip
16:54 27.07.2018.

a jel? a sta bi se desilo da tim klosama okrenes ledja? To su jedni od najvecih krvnika u povjesti covjecanstva... a pogotovo ona babetina sto je naredila da se svi hrvati pobiju

Avatar AligatorXO
AligatorXO
19:27 20.09.2018.

Imati respekta i biti ponizan prema nekome tko je počinio toliko neljudskosti pa makar to bio i netko tko samo predstavlja tu instituciju je van svake pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije