Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŽENIO SE SNOW

Za Kita Haringtona završila je “igra”, prijestolje zauzela Rose

25.06.2018.
u 11:30

Ispred crkve dočekalo ih je okupljeno mnoštvo, a mladenci su ušli u Land Rover koji je bio ukrašen papirnatim srcima i limenkama. Svadbeno je veselje nastavljeno u škotskom dvorcu Wardhill, koji je već 900 godina u posjedu Roseine obitelji.

Na žalost brojnih žena diljem svijeta, Kit Harington, poznat i kao Jon Snow iz popularne serije “Igra prijestolja” i Rose Leslie, koju smo također imali priliku gledati u spomenutoj HBO-ovoj seriji, ove subote izrekli su sudbonosno “da”.

Paparazzi su uspjeli fotografirati zgodnog Kita pri dolasku u crkvu, kao i mladenku koja je došla držeći pod ruku oca odjevenog u tradicionalnu škotsku nošnju. Rose je oduševila okupljene bajkovitom haljinom dizajnera Elieja Saaba. Haljina dugih rukava ukrašena je čipkastim cvjetnim detaljima, a na glavi je Rose nosila cvjetnu krunu na koju je bio pričvršćen dugi veo.

Ispred crkve dočekalo ih je okupljeno mnoštvo, a mladenci su ušli u Land Rover koji je bio ukrašen papirnatim srcima i limenkama. Svadbeno je veselje nastavljeno u škotskom dvorcu Wardhill, koji je već 900 godina u posjedu Roseine obitelji. Kit se unaprijed osigurao da svi kolege mogu biti prisutni na njegov veliki dan. Tako su pred crkvom fotografirani Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams i Peter Dinklage. Zabilježen je dolazak glumice Malin Akerman i glumca Bena Aldridgea.

1/16

 

Ključne riječi

Komentara 2

BL
bla3108
11:55 25.06.2018.

kak pak sad to...kaj nije ona umrla u 4/ 5. sezoni?

ME
Menjik
12:20 25.06.2018.

neznas sto si potpisao, you know nothing jon snow.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije