Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završili u zatvoru

Zvijezda 'Avatara' istukla fotografa: 'Udario si moju suprugu'

Sam Worthington
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/2
24.02.2014.
u 07:45

Glumac Sam Worthington, 37, uhićen je u New Yorku jer je udario fotografa koji je udario njegovu 26-godišnju djevojku Laru Bingle u predjelu potkoljenice

Glumac Sam Worthington, 37, uhićen je u New Yorku jer je udario fotografa koji je udario njegovu 26-godišnju djevojku Laru Bingle u predjelu potkoljenice.

Tijekom sukoba, Worthington je Bingle nazvao suprugom, te je vičući na fotografa rekao "udario si moju suprugu".

Zvijezda "Avatara" uhićen je zbog napada nakon incidenta koji se dogodio oko 17.30 u nedjelju u New Yorku.

Australski glumac je pušten na slobodu, a na sud bi se trebao vratiti 26. veljače. Policija nije željela komentirati što je uzrokovalo tučnjavu.

Fotograf, 37-godišnji Sheng Li, uhićen je na temelju optužbi za ugrožavanje, zlostavljanje i uznemiravanje te se nalazi u pritvoru.

Ovo je drugi Worthingtonov incident s paparazzima - 2012. u Atlanti je suzavcem poprskao fotografa u Atlanti ispred restorana.

>>Sam Worthington srami se svoje djevojke jer je opsjednuta "selfijima"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije