Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

Žrtva namještaljke ili bludnik: I prije je curama obećavao titulu

kraljević (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/8
23.12.2011.
u 08:00

– Istina je da sam joj na njen zahtjev obećao pomoći i podučiti je nekim stvarima, istina je da smo se našli u hotelu u centru grada, da je u hotelskoj sobi u kupaćem kostimu 20-ak puta prošla po sobi.

Jedino se u Hrvatskoj može dogoditi da jedan vlasnik licencije za izbor ljepote mora biti u strahu od potencijalne misice, a trebalo bi biti obratno, kaže Vladimir Kraljević kojeg je jedna do djevojaka prijavljenih na casting, 21-godišnja Martina Knežević, optužila da ju je seksualno uznemiravao u hotelskoj sobi, gdje su se našli kako bi je Kraljević podučio pravilnom hodu i savjetovao je kako da popravi svoj izgled, a onda ona od njega ucjenom iznudila potvrdu da će biti Miss Universe 2012.

Iako bi taj čin za Vladimira Kraljevića, koji već 15 godina uspješno obavlja svoj posao i zna sva njegova pravila, bio vrlo neprofesionalan, on nam je svoj neprofesionalizam osobno potvrdio nazvavši to svojim načinom rada i željom da pomogne djevojkama u kojima vidi veliki potencijal.

Sastanak bez pipkanja

– Istina je da sam joj na njen zahtjev obećao pomoći i podučiti je nekim stvarima, istina je da smo se našli u hotelu u centru grada, da je u hotelskoj sobi u kupaćem kostimu 20-ak puta prošla po sobi, istina je da sam je držao za trbuh želeći joj ispraviti držanje, istina je da je preda mnom radila trbušnjake, ali sve ostalo o pipkanju, sjedenju u krilu i ljubljenju gnusna je laž. Ta cura je htjela silom postati Miss Universe, zbog toga je inscenirala sve ovo i angažirala svoje dečke da mi ucjenom i prijetnjama iznude potvrdu u kojoj piše da je ona buduća Miss Universe 2012. Istina je da sam to napisao jer sam se bojao za vlastiti život, prijetili su mi da će me ubiti, nisam htio otići na policiju iz velikog straha ili zvati svog odvjetnika da mi savjetuje što činiti – tvrdi Vladimir Kraljević. Od otmičara koji su ga zatočili u jednom restoranu ipak ga je spasio njegov odvjetnik i prijatelj Marijan Hanžeković. On nam je to i potvrdio.

– U trenutku kad se sve to odvijalo, sjedio sam sa suprugom gospodina Kraljevića u jednom restoranu čekajući ga da dođe na poslovnu večeru. Kad se nije pojavio na vrijeme, Marija ga je nazvala i čula što se događa. Vladimir me zamolio da dođem tamo, što sam i učinio. Kad sam stigao, tri muškarca su sjedila oko njega, rekao sam im da ćemo mi izaći te da ništa ne pokušavaju. Bili su iznenađeni mojim dolaskom, nisu stigli ni reagirati – rekao nam je odvjetnik Hanžeković. I dok se neki Kraljevićevi prijatelji i kolege poput Tihane Harapin Zalepugin zgražaju, čude i ne vjeruju u priču o neprofesionalizmu poznatog vlasnika licencije za izbor ljepote, neki nisu nimalo iznenađeni njegovim postupcima.

Zgražanje i nevjerica

– Poznajem gospodina Kraljevića dugo godina i ne mogu vjerovati u te priče. Za mene je to znanstvena fantastika. On odlično obavlja svoj posao i ne vjerujem da bi se s nekom od djevojaka nalazio u hotelskoj sobi. To je za čovjeka s tolikim iskustvom u tom poslu vrlo neuobičajeno i neprofesionalno. Jednostavno ga ne vidim u toj ulozi. Znam da mnoge djevojke koje ne uspiju napraviti ono što su naumile znaju štošta izmisliti, mislim da je ovo isti slučaj – smatra vlasnica modne agencije Talia T. Harapin Zalepugin, koja je nekoliko godina radila u direkciji za Miss Hrvatske.

No Tihanino mišljenje ne dijeli i njena kolegica Livija Butuči, vlasnica modne agencije Livija Style, kojoj pripada i sadašnja Miss Universe Hrvatske Natalija Prica.

– Nije prvi put da čujem takve priče o V. Kraljeviću. Uopće se ne čudim skandalu u kojem se našao, uvijek se pričalo o njegovu prilično ‘neobičnom’ načinu rada. Za razliku od Milana Šečkovića koji nikad, ali baš nikad nije imao kontakt s misicama, već je za to imao svoje ljude, Kraljević se uvijek volio osobno baviti svojim curama, samo ne znam na koji način. Nekoliko puta sam načula da je djevojkama unaprijed obećavao titulu Miss Universe. Možda je u ovom slučaju nevin, možda je ta cura izmislila cijelu priču samo da mu napakosti, istinu znaju samo njih dvoje. Ne želim donositi zaključke – kaže Livija dodavši da pritužbe na račun Kraljevića nije čula od sadašnje Miss Universe Natalije Price.

Suludi potez

Bivši vlasnik licencije za Miss Hrvatske Milan Šečković Kraljevićev način rada s curama smatra suludim i neprihvatljivim.

– Nikad, koliko sam se bavio tim poslom, nisam čuo da je uobičajeno nalaziti se s nekim u hotelskoj sobi, pa to je suludo! To ne dolazi u obzir. Ja sam svoj posao obavljao profesionalno, nikad se ne bih mogao dovesti u takvu situaciju – tvrdi Milan Šečković.

Komentara 63

DI
Dijaspora
19:01 23.12.2011.

Sjetimo se slučaja Klasnić.

DU
Deleted user
08:28 23.12.2011.

Stara dalmatinska izreka za ovakve situacije, odnosno kad se ne zna kako je bilo i tko je kriv. A glasi: Ispritiskala Kate soldata! U biti, glagol mora biti original, ali onda bi izbrisali post...

DK
dkatica2
10:01 23.12.2011.

Pustite ga , muško je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije