Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI TAJNU

Zavodnik iz 'Seksa i grada' vjenčao se sa seks-bombom iz 80-ih nakon skoro 20 godina veze

Rome, Celebrity Fight Night
Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/4
04.08.2021.
u 19:15

- Vjenčali smo se oko Božić i ovo je vjerojatno prvi put da nismo pustili objavu u javnost, jako smo privatni ljudi. Svi naši prijatelji i obitelj su znali, no ovo je prvi put da je jedno od nas javno reklo nešto o tome jer zaista nismo imali priliku za to - kazao je Corbett

Glumac John Corbett (60) vjenčao se za Bo Derek (64), jednu od najvećih seks-bombi 80-ih, nakon skoro 20 godina veze. Corbett je lijepu vijest otkrio u CBS-ovoj emisiji "The Talk", a pokazao je i svoj vjenčani prsten.

 - Vjenčali smo se oko Božić i ovo je vjerojatno prvi put da nismo pustili objavu u javnost, jako smo privatni ljudi. Svi naši prijatelji i obitelj su znali, no ovo je prvi put da je jedno od nas javno reklo nešto o tome jer zaista nismo imali priliku za to. Nakon 20 godina odlučili smo se vjenčati. Nismo htjeli da 2020. bude takva da će se svi osvrtati na nju i mrziti je... Željeli smo izvući nešto lijepo iz toga  - rekao je glumac koji promovira seriju "Rebel", u kojoj igra lik Gradyja Belloa. 

Corbett je publici širom svijeta postao poznat nakon uloge u seriji "Život na sjeveru", no najveću slavu imao je kao Aidan u "Seksu i gradu". Potvrđeno je kako će se njegov Aidan pojaviti i u novim epizodama popularne serije, koje se upravo snimaju. Njegova supruga postala je slavna još 1979., zahvaljujući ulozi u filmu "Desetka". Kao 20-godišnjakinja udala se za 30 godina starijeg glumca i filmskog producenta Johna Dereka te je bila u braku s njim dok nije preminuo 1998. od zatajenja srca u 72. godini. Bila je uvjerena da nakon toga više neće pronaći ljubav. 

Bo i John upoznali su se dok je John još snimao seriju "Seks i grad" i njihova ljubav rodila se na spoju na slijepo.  

- Bila je dodjela Oscara na koju sam trebala otići s prijateljicom, no od drugog prijatelja čula sam da i John ide i kako želi da mu budem pratnja. Pomislila sam da bi to moglo biti zabavno, pa sam pristala biti mu pratnja. Pokucao je na vrata moje hotelske sobe i bila je to ljubav na prvi pogled. Od tog trenutka luda sam za njim - on je šarmantan, zabavan i mlađi od mene - rekla je Bo za Johna. 

Već 19 godina su zajedno i žive na ranču u Kaliforniji i vode povučen i miran život daleko od crvenog tepiha Hollywooda. Osim glumom, Corbett se bavi i glazbom. dosad je objavio dva albuma, a u pauzama od snimanja nastupa sa svojim bendom. 

VIDEO: Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije