Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provodi puno vremena u teretani

Žanamari oduzima dah istreniranom linijom, u badiću okrenula guzu i istaknula zategnute noge

Foto: Instagram screenshot
1/12
02.09.2022.
u 20:50

Perčić je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provode u teretani.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) još je jednom fotografijom na Instagramu izazvala pomutnju među pratiteljima koji ne mogu vjerovati njezinoj istreniranoj liniji. Na novim fotografijama pozirala je u žutom kupaćem kostimu, a naglasila je duge noge i zategnutu stražnjicu. 

- Najveći izazov u životu je otkriti tko si. Drugi najveći je biti sretan s onim što nađeš - napisala je pjevačica u opisu. Pozirala je okrenuta leđima u visokim petama, a istaknula je i tetovažu koju ima na lijevoj nozi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Prekrasna i ti i bikini",  napisala joj je Nives Celzijus, dok joj je Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe Hrvatske, napisala da je "sunce sjajno".

Perčić je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provode u teretani. Nedavno je o tome progovorila i u intervjuu.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa- ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

- Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nije to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojašnjava. Objasnila je i da ima celulita.

- Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari.

VIDEO>>Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 6

JD
John Doe Jr.
05:24 03.09.2022.

Neka radi što želi samo neka nas ne hrani sa svojim pjevanjem

WW
wwwcro
18:11 03.09.2022.

Oduzima dah, potvrdio Đorđe Novković…

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
23:14 03.09.2022.

Vrhunski milf. Uvjeren sam da voli na straznja vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije