Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjeli su u engleskoj

Suprug modne blogerice Magdalene Balenović pronađen mrtav u svom stanu u 48. godini života

Foto: Instagram screenshot
1/5
30.08.2022.
u 16:40

Alexander James Raoul Clemence, suprug hrvatske modne blogerice i bivše novinarke s engleskom adresom Magdalene Balenović pronađen je mrtav 14. kolovoza, a obdukcija je pokazala da je medicinski razlog smrti posjekotina na vratu.

Alexander James Raoul Clemence, suprug hrvatske modne blogerice i bivše novinarke s engleskom adresom Magdalene Balenović pronađen je mrtav u svom domu u gradu Poole u Engleskoj 14. kolovoza u 48. godini života, prenosi Bournemouth Echo

Mrtvozornička službenica Nicola Muller kazala je da je muškarac pronađen u beživotnom stanju u svom stanu. Pozvane su hitna pomoć i policija koje su proglasile čovjeka mrtvim na mjestu nesreće.

Nakon obavljene obdukcije otkrilo se da je medicinski uzrok smrti posjekotina na vratu. Policija je pod sumnjom za ubojstvo uhitila dvoje ljudi. Ženska osoba puštena je bez podizanja optužnice, a muškarac je pušten uz jamčevinu. 

Magdalena na svojem Instagram profilu ima brojne fotografije sa suprugom uz koje je uvijek napisala emotivnu posvetu.

Inače, blogerica i Alexander vjenčali su se prije tri godine u Dubrovniku, a na vjenčanju su im prisustvovale brojne poznate osobe poput stilista Marka Grubnića, manekenki Ive Jerković i Maje Cvjetković. Grubnić je prije obreda čitao Shakespeareovu poeziju i raznježio uzvanike, a Iva Jerković je bila vjenčana kuma. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije