Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BRAKU SU 45 GODINA

Zaljubljeni Željko Samaradžić na eventu se nije odvajao od supruge Maje koju ne viđamo često

09.12.2023.
u 18:20

- Sve oko nas rezultat je naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli da, kazao je glazbenik

Jeda od najomiljenijih pjevača u regiji Željko Samardžić prošlog je petka gostovao na koncertu Aleksandre Prijović, a ovog je tjedna u društvu supruge Maje u Beogradu došao na dodjelu nagrada Naxi radija. Maja i Željko su u braku 45 godina, a glazbenikovu suprugu ne viđamo često u javnosti, pa je ovo bila jedna od rijetkih prilika da ih vidimo zajedno.  Zaljubljeni Željko cijelo je vrijeme suprugu držao ispod ruke. 

- Uvijek sam znao da će mi biti najljepše kada sam uz obitelj, u surovim vremenima nisam radio ružne stvari, s Majom sam preko 45 godina u braku, imam tri kćeri, četvoro unučadi, osjećam se sretno i ispunjeno. To mi je najvažnije. Što smo stariji, Maja sve češće ide sa mnom na događaje, bila je i Skoplju s nama na snimanju spota. Poprilično ima sluha, nije nikada izdvajala moje pjesme, ali jedna je posvećena njoj, Marina ju je napisala. Zvala me je tada u dva u noći i rekla mi: ''Jednu sam pjesmu napravila i posvetila je tvojoj Maji'', to je bila pjesma ''Pokaži mi šta znaš'', i tu pjesmu pjevam u čast svih žena koje su ušle u ozbiljnije godine", izjavio je Željko u razgovoru za Blic i dodao da u njihovom braku nije sve uvijek bilo glatko, no jedno su drugom najveća podrška. 

05, December, 2023, Belgrade -Naxi Radio's 29th birthday celebration was held at the Hyatt Hotel. Maja Samadzic, Zeljko Samardzic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 05, decembar, 2023, Beograd - Proslava 29. rodjendana Naxi radija odrzana je u hotelu Hyatt. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

- Sve oko nas rezultat je naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana, kada smo, kao mladi, do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli da, kazao je glazbenik. 

VEZANI ČLANCI: 

Upoznali su se u njegovom rodnom Mostaru. Sa svojim bendom nastupao je u dvorani Ekonomske škole, gdje ju je prvi put i zapamtio u publici kao tihu i sramežljivu djevojku.

"Rekli su mi da nemam šanse kod nje jer je ona bila odlična učenica i njezin otac je bio profesor, te joj se zbog toga sigurno neće svidjeti jedan glazbenik. Ipak, odlučio sam riskirati i prišao sam joj. Započeli smo razgovor, a onda sam je nakon nekoliko minuta u šali pitao da se uda za mene. Deset mjeseci smo se zabavljali, a onda sam je nakon njezine maturalne večeri na kojoj sam pjevao - ponovno pitao da se uda za mene. Maja je pristala iako su se njezini roditelji suprotstavili toj odluci. Vjenčali smo se u društvu kumova i nekoliko prijatelja. Ja sam tada imao 22 godine, a ona 18", prisjetio se Željko u jednom intervjuu.

VIDEO: Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'pristajem joj dati sve samo ako poludim' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije