Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Za razliku od kapitalističkog svijeta, kod nas je uspjeh u pop-glazbi, čini se, najveća uvreda

12.06.2021. u 19:09

Ako su je postigli, očekivani zlonamjernici često su im dobacivali: “Prodali ste se.” Za razliku od kapitalističkog svijeta popularne glazbe, kod nas je uspjeh, čini se, najveća uvreda. Mrzimo uspjeh, pogotovo tuđi, volimo bendove dok su alternativni, “mali” i “naši”, a kad za njih čuje i publika izvan garaže, klubova i kvarta, tad postaju “vaši” i nisu  više “naši”.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar horuk
horuk
20:10 12.06.2021.

Odkud ovome ta teorija da se u "nas" ne prasta uspjeh kada izadjes iz undergrounda i postanes uspjesan. Pa tko je ikada bio par minuta u inozemstvu zna da je svugdje tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije