Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeziva priča

YouTuberica uhićena zbog zlostavljanja: Kći (6) cijele dane je bila gladna u školi, djecu je vezala

Foto: Youtube Screenshot
1/5
02.09.2023.
u 11:15

YouTube nikada nije reagirao niti pokušao maknuti njihov sadržaj sa svoje platforme do sada. Ipak, neki su sačuvali njene posebno šokantne videozapise, a jedan od njih je i onaj u kojem je Ruby Franke ispričala kako svojoj kćeri koja je tada imala šest godina nije htjela donijeti ručak u školu.

YouTuberica Ruby Franke, koja je vodila kanal '8 Passengers' uhićena je u srijedu zbog zlostavljanja djece. Već godinama brojni YouTuberi upozoravaju na situaciju u njenoj obitelji i njen odnos prema djeci koju iskorištava za svoje videe. No, YouTube nikada nije reagirao niti pokušao maknuti njihov sadržaj sa svoje platforme do sada. Ipak, neki su sačuvali njene posebno šokantne videozapise, a jedan od njih je i onaj u kojem je Ruby ispričala kako svojoj kćeri koja je tada imala šest godina nije htjela donijeti ručak u školu. 

Naime, ispričala je kako ju je nazvala učiteljica, te ju je zamolila da malenoj donese ručak jer ga je zaboravila spremiti. Njena majka je rekla kako to ne namjerava učiniti. 

- To se često događa. Njenoj učiteljici je neugodno jer ona nema što jesti i njoj bi savjest bila mirnija da ja donesem taj ručak - rekla je Franke koja je objasnila pratiteljima da je njena šestogodišnja kći odgovorna za to da se sjeti spremiti sama svoj ručak ujutro i da joj ona neće pomoći.
Franke je komentirala kako se nadala da će djevojčica biti gladna i da će doći doma i misliti: "jako me boljelo to što sam cijeli dan bila gladna, sada ću se sigurno svaki dan sjetiti spremiti ručak za školu". 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Video se proširio društvenim mrežama nakon što je Ruby uhićena jer je neuhranjeno dijete sa zavezanim rukama i nogama samoljepljivom trakom pobjeglo kroz prozor kuće njene poslovne partnerice Jodi Hildebrandt u Utahu. 
Dijete je došlo do susjedne kuće i tamo je zatražilo hranu i vodu. Kada je netko od njih primijetio ostatke samoljepljive trake oko djetetovih ruku i nogu, pozvali su policiju.

Policija je otkrila da je dijete bilo zapostavljano, ranjeno i toliko neuhranjeno da je hitno prevezeno u bolnicu. Policija je dok je pretraživala dom suradnice pronašla još jedno neuhranjeno dijete. 

O cijeloj situaciji oglasila se i Shari, kći koja je otišla iz obiteljskog doma, a rekla je kako je bio veliki dan kada je Ruby uhićena i da je pravda konačno zadovoljena. 
- Pokušavali smo upozoriti i policiju i socijalnu službu o ovome godinama, no nitko nas nije shvaćao ozbiljno. 

VIDEO Lana Jurčević iz bolnice: 'Primila sam više od 70 doza antibiotika, krvarenje, komplikacije'

 

Ključne riječi

Komentara 5

PR
PravoiPravda
13:04 02.09.2023.

Ne kužim. Zar to nije njenog tijela tijelo i može ju izgladnjivati, a i ubiti....? Koja je razlika je li malena u plodnoj vodi ili na zraku?

DU
Deleted user
15:03 02.09.2023.

Nema tu popravka. Niti psihijatrija tu ne pomaže. Žalosno je da neki žele djecu a ne mogu ih roditi a neki rađaju i teroriziraju i uništavaju svoju djecu.

DU
Deleted user
13:07 02.09.2023.

Takve su sve na svijetu.Pa pogle naše tzv.pjevačice samo se slikaju polugole i stavljaju na mreže očekujući neke male bogatunčiće da ih oženi u već pededetim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije