Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ KARLEUŠA

Vranješ potvrdio aferu: 'Jelenin suprug znao je za našu vezu'

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša
Foto: Instagram
1/6
21.01.2019.
u 11:29

– Od samog početka između njih postojala je nenormalna privlačnost i bilo je samo pitanje vremena kad će to eskalirati. Jeleni je godila njegova pažnja, a on se trudio u svakom trenutku dati joj do znanja kako je ona za njega najprivlačnija žena te kako će učiniti sve da je osvoji – kazao je izvor za Alo VIP.

Nakon što je u Srbiji izbila velika afera preljuba pjevačice Jelene Karleuše, koja je supruga Duška Tošića varala s njegovim kolegom, nogometašem Ognjenom Vranješom, prvi put u medijima ispričana je i Vranješova strana priče. Izvor blizak bosanskohercegovačkom nogometašu kazao je za Alo VIP kako je Duško Tošić znao za prevaru njegove supruge.

– Poslije godinu dana viđanja i veze zavoljeli su jedno drugo. Ognjen je vjerovao kako će Jelena kad-tad prekinuti s Duškom pa je svojoj suprugi Danijeli rekao da želi razvod i priznao joj sve. Kako je i Duško više od godinu dana znao za tu vezu, ali mu to nije smetalo jer je i sam imao ljubavnice, očekivao je da Jelena napravi isto što i on. Mjesecima je lagala i Ognjen je polako shvatio da od njezina razvoda neće biti ništa. U tom nekom razdoblju Duško je potpisao milijunski ugovor i Karleuša se potpuno promijenila. Odjednom je razvod bio nemoguća stvar i nije željela pričati o tome. Ognjena je to dotuklo i odlučio je prekinuti sve – kazao je izvor. 

Veza je počela tako što je Jelena na Instagramu komentirala jednu Vranješovu objavu, a on nije mogao vjerovati da mu se javila upravo pjevačica. Dopisivali su se dva mjeseca, a odnos se razvijao mnogo brže nego što su planirali. 

Foto: screenshot/facebook

– Od samog početka između njih postojala je nenormalna privlačnost i bilo je samo pitanje vremena kad će to eskalirati. Jeleni je godila njegova pažnja, a on se trudio u svakom trenutku dati joj do znanja kako je ona za njega najprivlačnija žena te kako će učiniti sve da je osvoji – kazao je izvor za Alo VIP.

Prvi susret dogodio se prije dvije godine u Beogradu kada je Ognjen došao na pripreme. 

Jedva su čekali da se vide. Jelena se bojala i bila je oprezna, ali nakon što je Duško otišao na pripreme, Vranješ je došao u Beograd i taj dan za oboje je bio presudan. Kad su probili led, više se nisu mogli suzdržati. Viđali su se posvuda, od Beograda do grada u kojem je igrao, poslije njezinih nastupa... nisu se odvajali. Njih je palila ta zabranjena priča i nitko ih nije mogao zaustaviti – rekao je izvor blizak nogometašu. Ipak, kad je Karleuša odbila tražiti razvod od supruga Duška, Ognjen je odustao. Afera je pukla kada je Karleuša njega nazvala fanom. 

– Nikada nisam bio fan i nitko nikada nije mogao niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega – rekao je nogometaš za Alo. 

Željko Joksimović: Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar VinkoL
VinkoL
11:53 21.01.2019.

U sljedećem broju čitajte s kim se tucala Mileva iz Surdulice, rođakinja glavnog urednika, dok je čuvala ovce na Pasuljanskim livadama. Ni za boga nemojte propustiti tu "vest".

GT
goran.trancar
12:17 21.01.2019.

o kurvanju ovih bitangi nist koriti se pise a clanak o obljetnici maslenice nemoze.....hrvatsko novinarstvo?????????

MA
mare0801
12:43 21.01.2019.

Da li je ovo neki vid marketinga za "turbo folk" ili prosječnog Hrvata zaista zanima s kim se natezala neka tamo pevajka? Bilo jedno ili drugo, ja očito ne poznajem zemlju u kojoj živim, a mjesto gdje živim je nekaa enklava, gdje ljudi stvarno ne znaju tko je ova žena i što ona to pjeva. Sto se u dvadeset godina dogodilo s Hrvatskom, jesu je promijenili doseljeni bosanski Hrvati,kako kažu nacionalni čistunci,koji su donijeli kafanski mentalitet,da li je ispraznost i trash moda koju šire društvene mreže? Jedni razlog zašto se na ovu temu javljam jest protest što mi se ona danima agresivno nameće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije