Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propustila snimanje

Tajno se sastaju? Vranješ i Karleuša isti dan dolaze u Beograd!

Foto: Profimedia
1/8
20.01.2019.
u 07:00

Kurir piše da će Vranješ zbog poslovnog sastanka kratko boraviti u Srbiji i truditi se da ga nitko ne primijeti, zbog velikog interesa javnosti za ovu aferu.

Ognjen Vranješ, ljubavnik Jelene Karleuše uskoro treba doputovati u Srbiju, javlja Kurir.
Nogometaš stiže večernjim letom u najvećoj tajnosti, a Karleuša će se vratiti u Srbiju najkasnije u ponedjeljak zbog obaveza prema "Grandu".

Kurir piše da će Vranješ zbog poslovnog sastanka kratko boraviti u Srbiji i truditi se da ga nitko ne primijeti, zbog velikog interesa javnosti za ovu aferu.

Jelena je navodno u Beogradu trebala biti još u petak, jer se tada trebala snimati nova epizoda showa "Zvijezde Granda", no na njezino inzistiranje su ostali duže u Kini proslaviti Duškov rođendan.

Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018.:

Ključne riječi

Komentara 39

BE
beitsche
07:26 20.01.2019.

Novinarstvo je nekad bilo ugledno zanimanje.Status školovane osobe .Daj pogledajte gdje je danas VL dogurao.

Avatar Mi sami
Mi sami
09:11 20.01.2019.

Jel ovaj nepotpisani članak napisao "stručnjak" za kulturu pofuk?

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
07:52 20.01.2019.

Preko novina nas pripremaju za novo bratstvo i jedinstvo. Zna li netko preko Vecernjeg afere mađarske,ceske,slovacke,poljske,talijanske,slovenske... 'estrade'? Samo citamo o Srbima i Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije