Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI GLAZBENIK

Vitasović: 'Tragedija bi bila da zbog epidemije koronavirusa zabrane alkohol'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
08.10.2020.
u 08:36

- Idi kopaj krumpir kao Nini Badrić ili radi nešto... Ja sam rekao, ja radim 40 godina, nećeš mi ti govorit šta da ja radim. Ja sam sa sela, tu Orbanići, kopao sam vinograd, krumpir i sve. Ja znam radit sve, kazao je Alen

Glazbenici su posljednjih mjseci među profesijama koje su najviše pogođene koronakrizom. Svjetlo na kraju tunela se ne nazire, a o tome je za Inmagazin govorio i Alen Vitasović.

- Možda oni neki najpopularniji glazbenici s domaće estrade koji su zarađivali brdo love žive od zaliha, enormno brdo love što po meni nije realno, možda oni imaju. Ali ovi koji su normalno radili, kao što ja radim, normalne gaže, ništa specijalno, koncerti, dobiješ normalan novac i to... Nešto staviš sa strane i sve to skupa, za neke velike investicije ja nikad nisam imao, bio sam vajk inače skroman, kazao je glazbenik kojeg najviše smetaju komentari hejtera koji bi glazbenike slali na vađenje krumpira i berbu voća i povrća.

1/7

- Idi kopaj krumpir kao Nini Badrić ili radi nešto... Ja sam rekao, ja radim 40 godina, nećeš mi ti govorit šta da ja radim. Ja sam sa sela, tu Orbanići, kopao sam vinograd, krumpir i sve. Ja znam radit sve. Puno stvari znam radit, kućni maJstor sam bio sebi, sve znam, vodovod, struja... Nisam ja neki ljenčina, ali ako je čovjek 40 godina na pozornici, onda mu je glupo i idiotskI, i stresno, uopće radit nešto drugo, kazao je Alen i dodao da je glazba njegov život. Kazao je i kako je zadnjih mjesec dana snimio pet novih pjesama.

- Ja sam rekao ukinite svu glazbu, zatvorite radija, pustite samo televiziju i neka bude samo govor, nikakve muzičke pozadine ni ništa, kompletnu svu kulturu i muziku, sve uništite, ako je to već problem za Covid, za širenje virusa. Što se tiče alkohola, to je još veća tragedija, nije to osobno što se mene tiče, nego kakve veze ima alkohol s tim. Čovjek se možda napije pa te poljubi, to su neke sulude ideje, kazao je Vitasović. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Tripoli
08:53 08.10.2020.

Cesto sam po Istri i bil sam na par njihovih festi di je on popeval..i sam morem reci da to nisu feste..to su mega feste i totalna zabava!!Alen ne se dati..nisu ti ni do gleznja!!živeli i nadam se da te vidim na jos puno festi!!

Avatar Ena4444
Ena4444
09:14 09.10.2020.

Odličan naslov :))

Avatar rubinet
rubinet
10:23 08.10.2020.

Savršeno "Nisi više mala" : ...Poli mene pasiva kako da me ne pozna sve ča ima bi mi dala bi mi dala samo da bude moja /Da me ima, da me svaki dan drzi da mi rece ono ča jos do sada nikad nije ni nikad ni /Poli mene pasiva lipo je vidin sva gori kad bi mogla dojti blize kad bi mogla ona bi / Samo nisto je frmiva nisto joj ne da da li mama, da li tata, da li strah ki to zna ki to zna / Nisi vise mala sve kasnije ti se spi svaki svoga sebi najde najdi anka ti nisi vise mala sve kasnije ti se spi u tu doba u tih lita nanke jene doma ni /Zabila na vrime ne bi znala k'i je dan ne bi znala ku je s namon ku je s namon ku je sa ni nej na

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije