Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se na instagramu

VIDEO Rimca u New Yorku dočekalo neugodno iznenađenje: 'Nisam računao na ovo'

Općina Stupnik s tvrtkom Rimac Tehnologije potpisala  ugovor o gradnji Centra za istraživanje
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
18.02.2024.
u 11:28

Voli biti aktivan pa je otišao na trčanje u Central Park, no ono što je mnogima zanimljivo je odjeća koju je poduzetnik odabrao. Naime, Mate je trčao u kratkim hlačama i laganoj majici - bez obzira na to što u Velikoj jabuci pada snijeg.

Mate Rimac trenutačno je u New Yorku. Voli biti aktivan pa je otišao na trčanje u Central Park, no ono što je mnogima zanimljivo je odjeća koju je poduzetnik odabrao. Naime, Mate je trčao u kratkim hlačama i laganoj majici - bez obzira na to što u Velikoj jabuci pada snijeg.  “Nisam računao na ovo kad sam se pakirao. Kao što vidite. Trčim u Central Parku – po snijegu. Ali zapravo je jako kul. Predivno je” rekao je Rimac u videu. 

Brzo su mu se ispod objave javili pratitelji. 
“Znam da u pjesmi ide ‘Hercegovina-Kalifornija’, ali u krivom si dijelu”, “E moj Mate, priladit ćeš bubrige”, “Idući put pametnije”, “Nije Amerika Hercegovina”, samo su neki od komentara koje su mu uputili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Rimac (@materimac)

 

Inače mnoge je u prosincu Rimac razdragao posebnim videom. Sanja, žena koja je kao čistačica radila u Rimčevoj tvrtki odlazila je u mirovinu, a kolege su joj priredile oproštaj. Bilo je emotivno, a to se vidi i na snimci koju je Mate Rimac objavio na Facebooku. "Svi Hrvati znaju kako su naše čistačice potlačene i izrabljivane (vidi čistačicagate). Naše teta Sanja odlazi u mirovinu nakon 10 godina u firmi uz oproštaj kolega Facility teama (čistačice, domari, održavanje…). Točno se vidi kako je svima loše i teško", napisao je Rimac. 

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao
 

Općina Stupnik s tvrtkom Rimac Tehnologije potpisala  ugovor o gradnji Centra za istraživanje
1/21

"Hvala, Sanja, na svemu, ne mogu vjerovati da je 10 godina prošlo! I hvala svim kolegama koji svaki dan daju doprinos svemu što radimo. Kako je jedan čistač rekao Kennedyu kada je bio u posjeti NASA Space Centru ‘62. godine kad ga je pitao što radi: “I’m helping put a man on the Moon, Mr. President.", završio je objavu. 

VEZANI ČLANCI:

Na snimci se vidi da je gospođu Sanju provozao i u svojoj Neveri, uz ovacije okupljenih zaposlenika. 
U samo četiri sata video je na Facebooku zaradio više od 4000 reakcija i mnoštvo komentara. "Malo je takvih šefova"; "svaka čast"; "biti dobar prema ljudima ne košta ništa. Bravo!", neki su od njih. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Komentara 9

Avatar Crni labud
Crni labud
11:44 18.02.2024.

Od kada je Livno Hercegovina? Pa tamo je hladnije nego u New Yorku. Ni loza ni duvan ni smokva tamo ne rastu.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
13:08 18.02.2024.

Ponzi poduzetnik

DO
doktorica
15:52 18.02.2024.

jel je obukao bijele čarape?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije