Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživanje

VIDEO Pogledajte kako se elita Hollywooda zabavlja na luksuznoj jahti usidrenoj blizu Dubrovnika

Foto: Pixsell
1/15
18.07.2022.
u 09:58

Chris Rock, Sacha Baron Cohen, Woody Harrelson, Matthew McConaughey već nekoliko dana borave u Hrvatskoj.

Krema Hollywooda veliki dio srpnja provodi na našoj obali. Veselo društvo u kojem su Chris Rock, Sacha Baron Cohen, Woody Harrelson, Matthew McConaughey zadnjih nekoliko dana uživa na luksuznoj jahti Serenity, čiji tjedni najam iznosi 500.000 eura. Nakon Trogira, Splita, Hvara i Korčule stigli su do Dubrovnika.

Tamo ih je snimio fotoreporter Pixsella i uhvatio je Harrelsona i McConaugheya dok su na dasci za SUP veslali uz obalu. Nakon toga pridružili su se ostatku ekipe na jahti i Matthew je odlučio vježbati kako bi održao svoju formu i tijekom odmora, a uskoro mu se pridružio i Sacha Baron Cohen. Harrelson, koji je u ovom društvu zadužen za zafrkanciju sa strane, promatrao ih je i počeo oponašati Matthewove pokrete dok vježba. Ova ekipa i inače uglavnom ljetuje zajedno, a Matthew i Woody odlični su prijatelji koje veže i zajednički rad na seriji "Pravi detektiv".

Vijest da je ova slavna ekipa u Hrvatskoj prenose svi svjetski mediji, što je odlična reklama za nas, a s najviše interesa pratili su Chrisa Rocka. Naime, komičar i glumac u Hrvatskoj prvi put snimljen je s novom djevojkom, glumicom Lake Bell. Romantičnom šetnjom u Trogiru potvrdili su svoju vezu, a sada su snimljeni i u romantičnoj šetnji Dubrovnikom i bili su sami dok je ostatak društva večerao na jahti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije