Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olivia Rodrigo

VIDEO Pjevačici usred nastupa pukao top, snimka je postala viralna: 'Ovo je neugodno'

2023 MTV Video Music Awards
Foto: Hubert Boesl
1/12
19.05.2024.
u 21:00

Olivia je nakon nezgode nastavila pjevati, a jedna od plesačica uočila je problem i pokušavala joj pomoći, pa je skakutala za pjevačicom po pozornici i tako nasmijala mnoge.

Američka pjevačica Olivia Rodrigo (21) već neko vrijeme medijske stupce puni  događanjima na svojoj turneji. Naime, Olivia se nalazi na svojoj svjetskoj turneji "GUTS", a s nastupima je krenula u veljači. Krajem prošlog mjeseca Oliviju je obožavatelj pogodio buketom, a ovaj trenutak našao se u medijima.  Video koji je u kratkom vremenu prikupio tisuće oznaka "sviđa mi se" prikazuje pjevačicu kako pozdravlja uzbuđene obožavatelje unutar dvorane. U jednom joj je trenutku posjetitelj koncerta pokušao uručiti buket, a ona ga zbog užurbanosti nije opazila pa je buket bačen u njezinu smjeru. Cvijeće je pjevačicu pogodilo u potiljak zbog čega se ona trgnula i odjurila pozdraviti ostale obožavatelje u redu. Mnogi su ovakvo ponašanje prokomentirali kao bezobrazno i neprihvatljivo zato što su pjevačicu Rodrigo mogli ozlijediti, a neki su se osvrnuli i na bonton ponašanja.

Sada ponovno svjetski mediji šišu u nezgodi koja joj se dogodila na pozornici. Naime, usred nastupa u Londonu, na pozornici joj je pukao top, a snimka neugodnog trenutka ubrzo se proširila društvenim mrežama. Olivia je nastavila pjevati, a jedna od plesačica uočila je problem i pokušavala joj pomoći, pa je skakutala za pjevačicom po pozornici i tako nasmijala mnoge.

@rosabain She handled it like an absolute champ though omg I love her!!!😭🫶🏻💜⭐️✨ #fyp #olivia #oliviarodrigo #oliviarodrigoguts #guts #gutstour #gutstourlondon #london #02 #o2arena #uk @Olivia Rodrigo @livies hq ❤️ ♬ original sound - Rosa⸆⸉🎀

 

- Ovo je neugodno -  viknula je Rodrigo držeći ruke preko grudi da joj ne padne top, a fanovi su komentirali prizor.  "Plesačica koja juri za njom po pozornici da joj zakopča top, ne mogu", "Ova plesačica joj je prava prijateljica", "Ovo je presmiješno" i "Kako plesačica nastavlja s točkom i istovremeno joj pokušava popraviti top, ovo je sve", neki su od komentara obožavatelja.

GALERIJA  Doček Baby Lasagne u Zagrebu

2023 MTV Video Music Awards
1/113

Inače, Rodrigo ima puno obožavatelja, a mnogi su ej prozvali i jednom od najpopularnijih pjevačica generacije Z. Proslavila se glumeći u Disneyevim serijama, "Bizaardvark" i "High School Musical: The Musical: The Series", a onda okrenula glazbi. Pjevačica je vlasnica hitova "Obsessed", "Deja vu", "Drivers license", "Vampire" i  drugih.

VIDEO Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
21:55 19.05.2024.

Kad sam ovo pročitao, osjetio sam da je top i meni pukao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije