Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena diva

Video pjevačice kako prima cjepivo postao hit: 'Nevjerojatna je, ubija i s iglom u ruci'

Foto: Screenshot
1/12
05.04.2021.
u 22:45

No, do cjepiva ipak još uvijek ne mogu svi, prvo su se cijepili zdravstveni radnici i oni starije životne dobi, kao i rizične skupine, a sada na red polako dolaze i drugi koji su to zatražili.

U vremenima pandemije i karantena gotovo svi imaju samo jednu želju - da se svijet vrati u vrijeme prije pojave koronavirusa, a pronalazak cjepiva daje nam nadu da je to i moguće, i to relativno brzo. No, do cjepiva ipak još uvijek ne mogu svi, prvo su se cijepili zdravstveni radnici i oni starije životne dobi, kao i rizične skupine, a sada na red polako dolaze i drugi koji su to zatražili. 

Jedna od njih je i glazbena diva Mariah Carey (52). Na svojim je društvenim mrežama pokazala kako je primila svoju prvu dozu, a njezin video brzo je postao hit. Kako zbog njezinog prepoznatljivog humora i osobnosti, tako i zbog visokih nota koje je udarila kada joj je igla prošla kroz ruku. I to baš u stilu glazbene dive. 

Foto: FIBA/Screenshot

Pjevačica je video objavila na Instagramu kako bi potaknula svoje obožavatelje diljem svijeta na cijepljenje u borbi protiv virusa, a njezina nervoza i uplašenost potaknuli su je da ispusti svoj visoki pjevački ton koji je na granici vrištanja. Ovime je uspjela nasmijati ne samo svoje pratitelje već i holivudske kolege i kolegice i prijatelje, koji su joj komentirali objavu.

"Ova žena je nevjerojatna!", "Ubija tonalitet i dok prima cjepivo", "Ovo cijepljenje je najbolje ikad", pisali su joj mnogi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

VIDEO>> Mojmira Pastorčić: Moram naći dobro mjesto za moju Ružu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije