Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za večernji list

VIDEO Boytronic uoči Megadance Partyja: 'ET se trebao raspasti dva mjeseca prije izlaska 'Tek je 12 sati'

Megadance party
Foto: Screenshot
1/4
31.01.2024.
u 18:00

U našem studiju gostovali su Trpimir Vicković Vicko, radijski voditelj koji je prije 30 godina pratio tu scenu, a danas je glasnogovornik Megadance partyja, pjevačica Ella i Boytronic iz ET-j

Sve je spremno za veliki Megadance party, koji će se 9. veljače održati u zagrebačkoj Areni, a na kojem će se na jednom mjestu okupiti najpoznatija imena hrvatske dance scene - ET, Colonia, Senna M, Minea, I Bee, Ella, Karma, Sandi, Alka Vuica, Šajeta, Vlatka Pokos, Mirjana (ex Mandi), Ilan Kabiljo, Denis & Denis, Vatrogasci, Dreletronic, Simplicia, te Groovetastic i Albina kao predstavnici nove dance scene. 

U našem studiju gostovali su Trpimir Vicković Vicko, radijski voditelj koji je prije 30 godina pratio tu scenu, a danas je glasnogovornik Megadance partyja, pjevačica Ella i Boytronic iz ET-ja. 

 

Ella i Boytronic su se prisjetili svojih hitova, ali i otkrili neke zanimljive detalje o njima.

VEZANI ČLANCI: 

- Svi su tada "Tek je 12 sati" povezivali s Dr. Albanom, a nama je u stvari bila grupa Felix i hit "Don't You Want Me". Mi smo se zapravo dva mjeseca prije izlaska "Tek je 12 sati" trebali raspasti jer nam je prvi album s Vannom loše prošao. A onda se sve promijenilo kada sam napravio remix singla "Ljubav za sve" za Sandija. Ta pjesma je u stvari bila početak dancea u Hrvatskoj, kazao nam je Boytronic, koji će uskoro s Meri Andraković, novom pjevačicom ET-ja, nastupiti na Dori s pjesmom "Pametnom dosta". No, oduševljen je i idejom Megadance Partyja

 – Mislim da je to super, pogotovo iz perspektive nas koji smo u to vrijeme radili. Drago mi je neke od njih vidjeti nakon 25 i više godina. Nema tu posebne znanosti, ako ljudima ponudiš izvođače čiji su hitovi obilježili to razdoblje, a slušaju se i danas, zabava je zagarantirana. Te pjesme su dobre. Poanta pjesme je da je možeš otpjevati i da u tebi pobudi neke emocije. Pjesma koja ništa ne poluči ni tekstom ni melodijom je samo pjesma – kaže Boytronic koje vrijeme 90-ih pamti po brojnim koncertima.

– Bilo je to prelijepo vrijeme kada se publika veselila glazbi i s nestrpljenjem čekala novi singl omiljenog izvođača – veli frontmen ET-ja.
Što su nam još kazali naši sugovornici, pogledajte u video intervjuu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije