Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova linija

Velika promjena: Hana iz 'Savršenog' otkrila kako je izgubila 10 kg

Foto: Instagram
1/10
08.01.2020.
u 08:50

Obožavateljima je otkrila čega se sve pridržavala i kako je sa 63 kilograma došla na težinu od 53 kilograma.

Hana Rodić ove blagdane provela je u Njemačkoj kod svog dečka Gorana Jurenece u kojeg se zaljubila tijekom showa "Gospodin Savršeni" u kojem je on bio Savršeni.

Goran je maneken ali i bivši sportaš kojem su treninzi i dalje jako važni i redovito odlazi na njih, a zahvaljujući Goranovoj podršci i 
programu vježbanja koji je pokrenuo i njegova djevojka je dovela svoje tijelo u savršenu formu. Kako je to točno uspjela i kako joj je pošlo za rukom da skine 10 kilograma Hana je detaljno objasnila:

- Kako sam skinula 10 kilograma?! Pitanje koje se najviše ponavlja na mom serijalu “#ASK” definitivno je: “Hana, kako si smršavila?”
Mnogi su mi se javili i s veoma sličnim pitanjima od toga kako treniram te što točno jedem. Postavila sam dvije slike kako bi jasnije vidjeli razliku kada sam imala 63 kg i sada kad imam 53 kg. Moram priznati da sam ponosna na sebe! - napisala je Hana uz fotografije koje je objavila na Instagramu.

Foto: RTL

U nastavku je detaljno objasnila čega se sve držala tijekom ove transformacije. 

1. Što sam promijenila? -Promijenila sam svoju prehranu te izdvojila samo 3 sata tjedno za tjelovježbu.

2. Kako sam pronašla pravilnu prehranu? -Ispunila sam podatke na Goranovoj (G-fit.me) stranici te dobila svoj individualni plan prehrane.

3. Koliko je moguće izgubiti kilograma uz takav program? -Možete izgubiti sav višak kilograma ako se posvetite svom cilju. Dovoljno je odvojiti malo vremena za sebe i svoje zdravlje! - poručila je Hana svojim pratiteljima. 

Mnogi su je pitali zašto je uopće skidala čak 10 kilograma, kad ni prije nije bila debela. - Svaka čast, dobro izgledaš ali nemoj ići vise dolje sa kilogramima. A zašto si mršavjela kad nisi bila debela?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije