Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Večernji list nominirane oduševio iznenađenjem: 'Još uvijek ne znam što bih rekla'

Foto: Screenshot
1/19
14.01.2022.
u 18:20

Za svoje favorite možete glasati SMS-om, pozivom i kuponima.

Ususret dodjeli najprestižnije medijske nagrade u Hrvatskoj, Večernji list je nominirane u svih osam kategorija za Večernjakovu ružu odlučio iznenaditi znakom pažnje te im uručio simbolične bukete i prigodnu čestitku. 

Svojim se buketom na Instagram storyju pohvalila i voditeljica na Radio Dalmaciji Anamarija Božinović, nominirana za radijsku osobu godine, koja je fotografirala buket i čestitku i napisala: 'Evo što je stiglo jutros na redakcijska vrata. Hvala Večernji list'. Na službenom profilu Radio Dalmacije također su se pohvalili nominacijom, a Anamarija je i to podijelila i napisala: 'Još uvijek ne znam što bih rekla'.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Rovinj FM na stranicama je podijelio kako je Željko Popadić nominiran u kategoriji radijske osobe godine. 

"Dragi naši, sa sjajnim vijestima ulazimo u novu godinu! Naš Dr. Doc nominiran je za Večernjakovu ružu, a vi ćete nam naravno i pomoći da ona stigne u Rovinj", napisali su. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

HRT Radio Sljeme na Facebooku su se pohvalili dvjema nominacijama. Naime, Sanja Brajković nominirana je za radijsku osobu godinu, a emisija Prstom po globusu za radijsku emisiju godine. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Iz redakcije Laganini FM-a pohvalili su se buketom i čestitkom za nominaciju emisije Skener u kategoriji radijske emisije godine. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Radio Istra podijelila je svoju sreću za nominaiju emisije "2u1" u kategoriji radijske emisije godine. 

"Razveselila nas je još jedna nominacija! Hvala Večernji list i stručnom žiriju. Veselimo se vašoj podršci i čestitke nominiranima", napisali su.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Yammat FM također se pohvalio nominacijom za njihovu emisiju 60 otkucaja. "60 puta hvala. Slušali smo mlade, a sada je vrijeme da se čuje i vaš glas", napisali su. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Glazbenica Nina Badrić nominirana je u kategoriji glazbenik godine, a svoju je sreću podijelila s pratiteljima. 

"Nominirana sam i u kategoriji glazbenik godine. Hvala Večernji list. Zaista mi je čast i zadovoljstvo, a čitatelji neka izaberu najbolje", poručila je. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Kolega Matija Cvek nominiran je u istoj kategoriji. 

"Nominacija za Večernjakovu ružu, glazbenik godine. Izgleda da će opet trebati glasati, sorry", napisao je glazbenik pored fotografije čestitke koja mu je stigla na adresu.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Voditeljica i novinarka Antonija Ćosić nominirana je zajedno s glumicom Gracijom Filipović za novo lice godine, a obje su pritom pozirale zajedno kako bi se pohvalile viješću. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Albina Grčić nominirana je za novo lice godine, a čestitka Večernjeg lista oduševila ju je, što je podijelila s pratiteljima na Instagram storyju.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Za svoju nominaciju obavijestila je i pratitelje objavom fotografije iz djetinjstva.

- Ova djevojčica je nominirana za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine. Hvala Večernji list - napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Novinarka i voditeljica Dnevnika Nove TV Valentina Baus pohvalila se na Instagramu svojom nominacijom za novo lice godine koju drži s kolegom Dinom Golešom. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

I voditelj Dino Goleš pohvalio se nominacijom, ali i fotografijom buketa ruža koji mu je pristigao u redakciju. - U životu nisam dobio buket ruža, uvijek sam bio onaj koji ih dijeli, ali za sve postoji prvi put! Hvala @vecernji.list za nominaciju za najprestižniju novinarsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji 'Novo lice godine' hvala @novatv_ na prilici za vođenje Dnevnika i kolegici @__v.b.__ što je odlična partnerica za što je također dobila nominaciju 🌹🌹🌹 - poručio je Goleš.

Foto: Instagram
Voditelj Zoran Šprajc pohvalio se nominacijom emisije RTL Direkt u kategoriji TV emisija godine, a na Instagramu je podijelio svoje oduševljenje buketom. 

"A ovako izgleda kad Večernji list nominira RTL Direkt za Večernjakovu ružu. Hvala kolege", napisao je voditelj.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

I RTL-ova emisija Potraga nominirana je u istoj kategoriji, čime su se pohvalili na Facebooku. 

"Čestitamo kolegama", napisali su.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Glumac Igor Kovač dobio je nominaciju u kategoriji glumačko ostvrenje godine, čime se pohvalio na Instagramu.

"Hvala Večernjem listu i žiriju na nominaciji", napisao je glumac.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

OVDJE možete pogledati tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu i kako glasati za svoje favorite.

Za sve koji glasuju Večernjakova je ekipa zajedno sa De'Longhijem i Realme pripremila brojne vrijedne nagrade čiji popis možete pronaći u nastavku:

Putem kupona podijeliti će se sljedeće nagrade:

• Realme X50 6GB/128GB

• De'Longhi EC685.W aparat za kavu  

Nagrade će se podijeliti na sljedeći način:

prvi izvučeni kupon - Realme X50 6GB/128GB

drugi izvučeni kupon De'Longhi EC685.W aparat za kavu

Putem SMS-a podijeliti će se sljedeće nagrade:

• Realme X50 6GB/128GB  

• Realme X3 SuperZoom 12GB/256GB        

Nagrade će se podijeliti na sljedeći način:

Prvo izvučeni SMS - Realme X50 6GB/128GB  

drugi izvučeni SMS -  Realme X3 SuperZoom 12GB/256GB       

Putem telefonskih poziva podijeliti će se sljedeće nagrade:

• Realme X50 6GB/128GB  

• Realme X3 SuperZoom 12GB/256GB              

Nagrade će se podijeliti na sljedeći način:

prvi izvučeni iz baze telefonskih poziva - Realme X50 6GB/128GB  

drugi izvučeni iz baze telefonskih poziva-  Realme X3 SuperZoom 12GB/256GB      

Sudjelovanje u igri ostvaruje se glasovanjem za jednog od nominiranih kandidata za nagradu „Večernjakova ruža“, a glasovati se može na 3 načina:

• SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2021, te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi : RUZA2021 32). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti : MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.

• telefonom na broj 065 900 900 (Po pozivanju treba slijediti govorne upute za glasovanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV) , a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti: MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.

• kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu,  u prilogu Večernjeg lista- Ekran, te u Večernjakovim magazinima – Living, Diva, Slano&Slatko i Ordinacija.. Kupon će biti potrebno ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu:

Večernji list d.o.o.

«Večernjakova ruža 2021 nagrađuje»

p.p. 915

10001 Zagreb

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

Komentara 1

DU
Deleted user
18:47 14.01.2022.

TBF ništa, ha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije