Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Velika glazbena imena spremna su zablistati na posebnoj večeri

Foto: Pixsell
1/5
14.03.2018.
u 11:23

Na pozornici će se okupiti prave glazbene dive poput Josipe Lisac, Severine i Franke Batelić, a pridružit će im se TBF, Detour, Let3...

Svečane dodjele Večernjakove ruže pamte se po glamuru i dobroj zabavi i o njima se priča još danima nakon dodjele, a da će tako biti i u petak na dodjeli koja se održava u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu dokazuje i zavidan popis izvođača koji će glazbenim repertoarom publici upotpuniti večer.

Jedan od izvođača je grupa Detour koja se neizmjerno raduje petku.
– Ovo nam je prvi put kao bendu da ćemo nastupati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Kazalište uvijek pruža poseban doživljaj i atmosferu pa smo vrlo uzbuđeni i sretni što ćemo moći biti dio te pozornice. Dečki će biti odjeveni u nova odijela koja su kupili za tu prigodu, a meni se do samog kraja šivala haljina domaćeg brenda Delight Luxury. Jedva čekamo – otkrila je pjevačica Gina Victoria, a sreću zbog nastupa dijeli i naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Franka Batelić.

– Uvijek se rado vraćam na pozornicu Hrvatskog narodnog kazališta. Za mene je to uvijek pozitivno iskustvo i posebna energija. Veselim se što ću biti dio tog svečanog događanja – rekla je. Za dodatni dašak zabave osebujnim nastupom pobrinut će se dečki iz grupe Let 3 koji će izvesti pjesmu nastalu u suradnji s TBF-om i El Combom.

– Radi se o pjesmi „Izgubljeni“ koju smo premijerno izveli na Antivalentinovu, a ovo će nam biti drugi put. Drago nam je zbog te suradnje i veselimo se nastupu – otkrio je Damir Martinović, poznatiji kao Mrle. Ove godine zajedno na pozornici naći će se jazz grupa Chui, a nastupit će zajedno s našom velikom glazbenom divom, Josipom Lisac. Dečki iz benda Chui prošle su godine na dodjeli dali sve od sebe i samostalno izveli pjesmu, a vesele se što su ponovno dobili priliku izvesti je s Josipom Lisac, a ne samo u instrumentalu. 

– Jako se veselimo nastupu s Josipom Lisac. Prošle godine je to zvučalo pomalo čudno bez nje jer smo svirali samo instrumental. Na kraju je ispalo vrlo hrabro od Večernjeg lista što je to emitirao uživo. Sada će pjesma „Tebi putujem“ s Josipom Lisac napokon zasjati u punom sjaju – zaključio je Toni Starešinić iz grupe Chui. Glazbenu poslasticu priredit će zasigurno i jedna od najvećih glazbenih zvijezda s naših prostora, Severina, koja će se, kao i uvijek, potruditi da to bude nastup za pamćenje.

1/32

Komentara 3

JU
Juicy
12:04 14.03.2018.

Josipa Lisac je glazbena diva, nazivati glazbenim divama ove dvije, uvreda je za Josipu Lisac.

ST
Startrack
13:44 14.03.2018.

Josipa Lisac paradira i blesira se okolo na estradi vec pedesetak godina. Njeno objasnjenje zasto je odlucila nemat djecu i "Sok, Sok" su vrhunac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije